• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk yaşayanlar aşkınız nasıl sonlandı?

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Hepinize selam
Bende platonik aşktan muzdaribim :(
1 yaş var aramızda ben 19 yaşındayım napmalı konuşmalı mı arkadaş değiliz ama birbirimizi tanıyoruz az çok fakat konuşmuyoruz aynı mahalledeyiz ondan hoşlandığımı biliyordur davranışlarımdan çok belli ama birşey söylemiyor ben daha arkadaşlarıma konusunu açmazken arkadaşlarım sana ilgisi var tarzında birşeyler söylediler ama adım atmıyor sevse kesin söylerdi diye düşünüyorum ama hareketleri bakışları gerçekten çok ayrı şimdi siz baktı diye aşık mı olacak hoşlanacak mı tarzında birşeyler söyleyebilirsiniz haklısınız bende öyle derdim her bakan hoşlanıyo olsa ohoo diye ama ben onun bana nasıl baktığını biliyorum acaba bana mı öyle geliyor gerçekten kafam çok karışık ona hissettiklerimi kimseye hissetmedim şu zamana kadar eski sevgilime bile, karakteri de çok düzgün ilk defa düzgün birini buldum ve kaybetmek istemiyorum birkaç apartman ötede evlerimiz yakın sizce napmalı konuşsam mı ne desem sanırım mayıs askere gidecekmiş bende başka birinden öğrendim o zamana kadar bir netlik kazansın istiyorum bu durumu yaşayanlar sizin nasıl oldu hepten bitti mi yoksa ilişki yaşayıp mutlu olanlarınız var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 19 yaşındayım canım bundan 4 sene önce, 3 yıl boyunca birine platoniktim. Hiçte iyi bitmedi benim arkadaşlarımda senden hoşlanıyordu hoşlanmasa sana bakmazdı etmezdi sınıfa seni görmeye gelmezdi falan filan dediler. Sonuç çocukla hiç bir geçmişim olmadı. Sana tavsiyem sen adım atma o sana gelsin. Denedim gördüm. Kendini umutlandırma bana baktı falan diye. Söylüyeceklerim bu kadar. Hakkında hayırlısı olsun.

sanırım 10-13 yaslarındayken abımın arkdasına asık oldum o zaman 19 yaslardaydı bende o donem nasıl cırkınım tam buyume cagı zayıfım ıskelet gıbı :)cocukta esmer yakısıklı fılan gıyımı hos calısıyor neyse ben basladım bunu her sabah ıstısanız camda onu beklıyordum o asagıdan yukarıya gıdıyordu
aksamlarıda oyle bır cuma aksamı gelmedı
kafamda kurdum kurudm kesın sevgılısı var
sonrakı gunde gormedım bır sonrakı gun gene bekledım bekleıdm yok kendımı ıhanete ugramıs gıbı hıssettım :27:ayrıca kendı kendıme trıplerdeyım de
sonracıma o gun megersem pazarmıs ıs yok ya cocuk aklı ben bı bozuldum
pazartesı gunude ona bıraz kızıgn bakarken sanırım camasırı poposunun arasıan gırdı ve yolda yururken gayet kaba bır hareketle duzelttı ve benım ıcın bıttı :8:

sonramı?
ben buyudum serpildim bu cocuk beni fark etti :1: epey bır teklıf aldım ancak yakışıklı bulmadıgım için ve yasımdan buyuk oldugu ıcın kabul etmedım :16:

Son düzenleme:
Bende 19 yaşındayım canım bundan 4 sene önce, 3 yıl boyunca birine platoniktim. Hiçte iyi bitmedi benim arkadaşlarımda senden hoşlanıyordu hoşlanmasa sana bakmazdı etmezdi sınıfa seni görmeye gelmezdi falan filan dediler. Sonuç çocukla hiç bir geçmişim olmadı. Sana tavsiyem sen adım atma o sana gelsin. Denedim gördüm. Kendini umutlandırma bana baktı falan diye. Söylüyeceklerim bu kadar. Hakkında hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim canım zaten hiç alışamadığım bir şey kızın gidip konuşması fakat bir yerden sonra diyorum nolcaksa olsun diye sen konuşmuş muydun onla?

bende 18 yaşımdayken platonik aşıktım...
hatta teklif ettim kabul etmedi..
sonra kendisi geldi başladık güzel bi ilişkiydi...
2,5 yıl sürdü....
sonra ayrıldım kendisinden...
eşimle tanıştım 3 hafta sonra...
unutuldu gitti....
bence faceden fln ekle...

fakat 19 yasında degılde belkıde 21-22 olsaydım pesıne duserdım her turlu kendımı fark ettırırdım
zira bızım esımle tanısma hıkayemızde bır metroda basladı :27:

bende 18 yaşımdayken platonik aşıktım...
hatta teklif ettim kabul etmedi..
sonra kendisi geldi başladık güzel bi ilişkiydi...
2,5 yıl sürdü....
sonra ayrıldım kendisinden...
eşimle tanıştım 3 hafta sonra...
unutuldu gitti....
bence faceden fln ekle...

Keşke bende de böyle cesaret olsa en sonunda dedim hiç değilse faceden ekliyim hesabını kapatmış
:52:

fakat 19 yasında degılde belkıde 21-22 olsaydım pesıne duserdım her turlu kendımı fark ettırırdım
zira bızım esımle tanısma hıkayemızde bır metroda basladı :27:

Beni farkedeli çok oldu çok yoğun belli ediyorum hislerimi ama gelgelim sözlü bir şey yok :9:

Beni farkedeli çok oldu çok yoğun belli ediyorum hislerimi ama gelgelim sözlü bir şey yok :9:

pekı nasıl bırısın tıp olarak ve o nasıl bırısı?
ya ne kaybedersın kı face ınstagram vs bır sekılde ulasmaya calıs

ama ya sevgılısı varsa ve kac yasıdna cocuk?

Teşekkür ederim canım zaten hiç alışamadığım bir şey kızın gidip konuşması fakat bir yerden sonra diyorum nolcaksa olsun diye sen konuşmuş muydun onla?

Ben yüz yüze konuşmayı çok isterdim ama benim yerime hep arkadaşlarım konuştu, bende içimi mektup yazarak dökmüştüm ona yollamıştım :27: Sonuç olumsuzdu her seferinde. Vel hasil kelam her halikulada da olmadı. Artık umudum yok zaten :27: Kısmet değilmiş...

pekı nasıl bırısın tıp olarak ve o nasıl bırısı?
ya ne kaybedersın kı face ınstagram vs bır sekılde ulasmaya calıs

ama ya sevgılısı varsa ve kac yasıdna cocuk?

Sevgilisi olmadığını biliyorum 20 yaşında o, ben 164 boy 50 kilo beyaz tenli kumral ela gözlüyüm o da 178 boylarında esmer yakışıklı çok dikkat çeken biri çevresi tarafından ama kızlarla samimi değil daha çok erkek arkadaşlarıyla beraber en son dedim son çare olarak baktım bir şey diyemicem ondada tık yok faceden arattım bulamadım hesabını kapatmış başka hesapları da yok

Sevgilisi olmadığını biliyorum 20 yaşında o, ben 164 boy 50 kilo beyaz tenli kumral ela gözlüyüm o da 178 boylarında esmer yakışıklı çok dikkat çeken biri çevresi tarafından ama kızlarla samimi değil daha çok erkek arkadaşlarıyla beraber en son dedim son çare olarak baktım bir şey diyemicem ondada tık yok faceden arattım bulamadım hesabını kapatmış başka hesapları da yok

sımdı etkılenme durumuna baglı bırazda yasın kucuk acıkcası dedıgım gıbı ben napardım senın yerınde olsaydım bır anda dan dıye karsısına cıkardım cay ıcebılırmıyız dıye anıden konuya gırerdım sonra artık duruma gore sekıl alırdım benı bozarsa evde 3 gun aglardım :52:
ne kadar heycanlı
ben esım bana acılmasaydı telefon numaramın yazılı oldugu kaktusu metroda onun ayaklarına yuvarlayıp hemen durakta ınmeyı dusunuyordum :ssz:tamda o gun cok sukur esım bana acıldı :31:

sımdı etkılenme durumuna baglı bırazda yasın kucuk acıkcası dedıgım gıbı ben napardım senın yerınde olsaydım bır anda dan dıye karsısına cıkardım cay ıcebılırmıyız dıye anıden konuya gırerdım sonra artık duruma gore sekıl alırdım benı bozarsa evde 3 gun aglardım :52:
ne kadar heycanlı
ben esım bana acılmasaydı telefon numaramın yazılı oldugu kaktusu metroda onun ayaklarına yuvarlayıp hemen durakta ınmeyı dusunuyordum :ssz:tamda o gun cok sukur esım bana acıldı :31:

Ben öyle dank diye konuya giremem :52:Nedense şu aşk ilişkilerinde pek cesaretim yok hani bir muhabbet olsa arada o da yok nasıl bir durumun içindeyim ben :27:
Ne güzel bir anı :52:

Canım yaşın daha çok küçük.
Zamanla yeni aşklar yaşarsın bunu da unutursun.
Sadece zamana ihtiyacın var.

Ben öyle dank diye konuya giremem :52:Nedense şu aşk ilişkilerinde pek cesaretim yok hani bir muhabbet olsa arada o da yok nasıl bir durumun içindeyim ben :27:
Ne güzel bir anı :52:

Kılık değiştirelim ben senin yerine hallederim :9:

itinayla aşık edilir :28:

Back
X