• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

platonik aşk?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
konumdan ziyade yaptığım yoruma cevap geldiği için..direk asıl derdimi yazayım.

Aranızda platonik aşk yaşayıp sonrasında açılan ve olumlu dönüş alan birileri var mı?
siz ya da yakınınız sevdiği adama açılıp olumlu sonuç alan varsa bizle süreci paylaşırsanız herkesin derdine derman olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
biraz önce burda açılan bir konu sonrası aklıma takıldı.
kendisinden 13 yaş küçük birine aşık olan bir bayan açmış konuyu. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
ancak burada herkes ona 13 yaş küçük bir erkek seni napsın yazmış. bence kadınlar kadınların başını yiyor.
ama ortamda kendisinden 10 küsür yaş küçük kızla gezen erkek doluyken kimse tepki vermiyor. lütfen artık şu zihniyetinizi kadınlar olarak değiştirin. erkeklere gelince olur ama kadınlara gelince olmaz. neden acaba? kadınlar erken çöker mazeretine hiç inanmam. etraf 30 olmadan saçı dökülen göbekli erkeklerle dolu.

neyse asıl sorum şu ki, aranızda platonik aşk yaşayıp sonrasında açılan ve olumlu dönüş alan birileri var mı?
siz ya da yakınınız sevdiği adama açılıp olumlu sonuç alan varsa bizle süreci paylaşırsanız herkesin derdine derman olur diye düşünüyorum.

O konuda aradaki yaş farkına takılan çok az kişi vardı. Genelde adamın nişanlı olması problem olarak görüldü. Algıda seçicilik yapmışsınız.

Hiç platonik aşk yaşamadım, konunun bu kısmına yorum yapamayacağım. Herkesin arasında değilmişim demek ki.

Bizim ne yazdığımız, ne söylediğimiz ya da nasıl yorum yaptığımız tam olarak sizi neden ilgilendiriyor?
O konuda sadece yaş olsaydı he evet ok git şansını dene derdim ama adam nişanlı.Kadın inadına gidip konuşmak istiyor. He tabi siz bunu diğer kadına haksızlık olarak görmüyorsunuzdur eminim. Sizin başınıza gelirse nişanlı olan kadının ne hissettiğini anlarsınız. Boşuna dememişler kadın kadının başını yer diye. Kadının yaptığı yanlışa çanak tutuyorsunuz resmen.

Hayır açılmadım, hiç platonik sevdiğim olmadı.
Bana açılanla da bayağıdır beraberim.

biraz önce burda açılan bir konu sonrası aklıma takıldı.
kendisinden 13 yaş küçük birine aşık olan bir bayan açmış konuyu. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
ancak burada herkes ona 13 yaş küçük bir erkek seni napsın yazmış. bence kadınlar kadınların başını yiyor.
ama ortamda kendisinden 10 küsür yaş küçük kızla gezen erkek doluyken kimse tepki vermiyor. lütfen artık şu zihniyetinizi kadınlar olarak değiştirin. erkeklere gelince olur ama kadınlara gelince olmaz. neden acaba? kadınlar erken çöker mazeretine hiç inanmam. etraf 30 olmadan saçı dökülen göbekli erkeklerle dolu.

neyse asıl sorum şu ki, aranızda platonik aşk yaşayıp sonrasında açılan ve olumlu dönüş alan birileri var mı?
esas sorun yaş farkı değildi ki, adamın bu süreçte başkasına aşık olması nişanlanması ama konu sahibinin hala açılıcam belki bişey değişir bana gelir kafasıydı.
yani hoşlandığı insana açılıp karşılığını alan da olabilir alamayan da.bunun belli bir süreci doğrusu yok ki.%50 ihtimal işte.Sizin bir sorununuz varsa bu yönde direkt kendi sorununuzu yazın bence.

Ergenlik yillarımda olmustu birkac kez reddedilmistim. Hatta biri bana baya baya yürüyordu ama öğrenince o gözle bakmiyorum oldu. Kaldi ki benimkiler de ask değildi iyi anlasiyoruz ya da ikimiz de yalnızız sevgili olsak ya kafasindaydim :KK67:Bence siz açılmayın gerekli mesajı verin o size açılsın. Reddedilmis olmayın

Diğer konuyu görmedim, bilmiyorum.
13 yaşta kadının büyük olması tercih meselesi, ben tercih etmem.
Sebebi kendime güvenmemem değil, bakıcılık yapmak istememem..
32 yaşındayım, 19 yaşında birini yanımda hayal edemiyorum
22 yaşında birini de edemiyorum. Yok yani..
Belki ileri yaşlarda daha tolere edilebilir olur aradaki fark.
Bana göre değil. Ama böyle bir çift gördüğümde de anormal gelmiyor. Kendileri bilir.

Seninki platonik aşk değil saplantili aşk kibarlastirilmis hali yani. Ya su evli ve nisanli sevgilisi sevdigi olan insanlardan uzak durun !! Annesiyle tanistirmasi da belki arkadaş olmak istersiniz annesiyle falan diye olabilir !!!!!!!

Eski konularınıza baktım. Patronunuza açılmayın, adamın size karşı herhangi bir ilgisi yok. Diğer konudaki kadına yaptığımız yorumlar sizin için de geçerli.

:KK70::KK70::KK70:
ay burdaki kadınlara bitiyorum ya. resmen prof.uzman.dr olanlar var forum kültürü hakkında

Ergenlik yillarımda olmustu birkac kez reddedilmistim. Hatta biri bana baya baya yürüyordu ama öğrenince o gözle bakmiyorum oldu. Kaldi ki benimkiler de ask değildi iyi anlasiyoruz ya da ikimiz de yalnızız sevgili olsak ya kafasindaydim :KK67:Bence siz açılmayın gerekli mesajı verin o size açılsın. Reddedilmis olmayın
konuma tek asıl soruma cevap veren kişi olarak çok tşk ediyorum.
aslında evet katılıyorum. sinyal verip açılması beklemek daha mantıklı ama işte her zaman o kadar da sabırlı olunmuyor.
ayrıca beklemek fırsatları kaçırmak da demek aynı zamanda

:KK70::KK70::KK70:
ay burdaki kadınlara bitiyorum ya. resmen prof.uzman.dr olanlar var forum kültürü hakkında

Ne demek istediğinizi anlamadım? Forumun kültürü mü varmış?
Prof olmaya gerek yok, profile girip eski konulara şöyle bir göz atıp görebiliyoruz, kim neyi ne için soruyor anlıyoruz.

konuma tek asıl soruma cevap veren kişi olarak çok tşk ediyorum.
aslında evet katılıyorum. sinyal verip açılması beklemek daha mantıklı ama işte her zaman o kadar da sabırlı olunmuyor.
ayrıca beklemek fırsatları kaçırmak da demek aynı zamanda
Bazı erkekler kaçak oynuyor haberiniz olsun. Sizden gerçekten hoşlanan biri size sinyal verir. Kadınlar hisseder. Ama hem size sinyal verip hem sinyalinize karşılık verip hem de acılmıyorsa koşarak uzaklaşın

Ne demek istediğinizi anlamadım? Forumun kültürü mü varmış?
Prof olmaya gerek yok, profile girip eski konulara şöyle bir göz atıp görebiliyoruz, kim neyi ne için soruyor anlıyoruz.
anlıyorum da. bunun için de bir mesai gerekiyor. yani merak edip araştırma yapmak da kolay değil.
sorun yok, eskiyi okuyup cevap verenler benim için her zaman daha ideal üyelerdir. en azından olaydan kopuk bağımsız yorum yapmamış olunuyor.
ideal üyesiniz yani, kötü bişey demedim :KK24:

anlıyorum da. bunun için de bir mesai gerekiyor. yani merak edip araştırma yapmak da kolay değil.
sorun yok, eskiyi okuyup cevap verenler benim için her zaman daha ideal üyelerdir. en azından olaydan kopuk bağımsız yorum yapmamış olunuyor.
ideal üyesiniz yani, kötü bişey demedim :KK24:

ne mesaisi yahu. Maksimum 3 dakika. Cumartesi günü boş boş oturmuşuz, dışarı çıkamıyoruz hayatımızdan üç dakikayı feda etmemizde bir sorun yok.

Bazı erkekler kaçak oynuyor haberiniz olsun. Sizden gerçekten hoşlanan biri size sinyal verir. Kadınlar hisseder. Ama hem size sinyal verip hem sinyalinize karşılık verip hem de acılmıyorsa koşarak uzaklaşın
hmmm. neden acaba? belki sinyal verip aldığı hala cesaret edemiyor olabilir mi?
gerçi ben yine de buna pek inanmıyorum. bizim ülkemizde en utangaç erkek bile yolunu bulup iletişim kurabiliyor. çünkü kadın yapınca hala ayaplanıyor ama erkek yapınca ayıplanma olmuyor.
ama yine de benim etrafımda var. kadın olarak erkeğe açılıp çaba sarfedip evlenenler

ne mesaisi yahu. Maksimum 3 dakika. Cumartesi günü boş boş oturmuşuz, dışarı çıkamıyoruz hayatımızdan üç dakikayı feda etmemizde bir sorun yok.
ay ben edemem işte. eski konuları okurken sıkılıyorum. kendi sorunumla ilgiliyse okey. ama sırf yorum yapmak için okuyamam

hmmm. neden acaba? belki sinyal verip aldığı hala cesaret edemiyor olabilir mi?
gerçi ben yine de buna pek inanmıyorum. bizim ülkemizde en utangaç erkek bile yolunu bulup iletişim kurabiliyor. çünkü kadın yapınca hala ayaplanıyor ama erkek yapınca ayıplanma olmuyor.
ama yine de benim etrafımda var. kadın olarak erkeğe açılıp çaba sarfedip evlenenler
Yok sinyali alınca dümdüz yürümesi gerekir. En kötü telefonla söyler. Utanmaz en kötü mesajla söyler

Back
X