Platonik aşk

senakarb1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
48
Ben üniversite okuyorum ve artık hayatımda gerçekten düzgün bi erkek olsun istiyorum ve okulda gözüme hoş gelen bi çocuk var baya da gözlemledim tanımaya çalıştım ama o istemedi ve ben gerek duymuyorum falan dedi daha sonra sosyal medyasından baktım hesabı herkese açık ve bir sürü de kız takip ediyor ya tabi kızları takip etmesi beni ilgilendirmez ama sinirim bozuluyo benim onlardan neyim eksik

Neden kendini bir başkasıyla kıyaslama gereği duyuyorsun. Her güzellik kendine hastır.

Seni istemedi diye çirkin olmuyorsun. Bir sürü kızı takip eden erkekten zaten fayda göremezdin. Doğru insan doğru zamanda seni bulacaktır. Nasibi çok da zorlamamak lazım..

Dünyadaki tek erkek o değil. Olmuyorsa önüne bakacaksın. Sıradaki demezsen saplantı gibi peşinde koşarsan kendine zamanına yazık edersin.
Siz hoşlandınız diye o da hoşlanmak zorunda değil neticede.
Bir erkek sizden hoşlandıysa siz hoşlanmıyorsanız adamın yakışıklı olmasının önemi kalmaz. Aynı şey bu durumda da geçerli

Kendini bu şekilde kıyaslama hicbirseyle yani senin bir eksikliğin falan yok. Sonuçta sen hislerine karşılık tanışmak istemişsin ama karşındaki kişi belki de ilişki ya da herhangi bir kızla tanışmak istemiyordur. Bir erkeği bu kadar önemseme. Denedin ve istemedi mi o hislerinle de vedalaş. Önünde ki maçlara bak hayatının en güzel en heyecanlı dönemlerindesin gelip geçici duygular ve en önemlisi kendi degerinin farkına var . Demek ki senin değerini bilecek senin hislerine karşılik verecek birisi çıkacak karşına. 💐

Kendini bu şekilde kıyaslama hicbirseyle yani senin bir eksikliğin falan yok. Sonuçta sen hislerine karşılık tanışmak istemişsin ama karşındaki kişi belki de ilişki ya da herhangi bir kızla tanışmak istemiyordur. Bir erkeği bu kadar önemseme. Denedin ve istemedi mi o hislerinle de vedalaş. Önünde ki maçlara bak hayatının en güzel en heyecanlı dönemlerindesin gelip geçici duygular ve en önemlisi kendi degerinin farkına var . Demek ki senin değerini bilecek senin hislerine karşılik verecek birisi çıkacak karşına. 💐
Umarım ama hep duyuyorum biri çıkacak karşına falan ama nerde o kişi neden yok bilmiyorum acele mi ediyorum

herkesi takip ediyorsa zaten düzgün biri değildir?
İsin garibi su beni reddetmeden önce gayet duz takiliyodu bu kadar çok kız yoktu hesabında sonra ben fakeden hesabina baktım tiktok bildirim veriyo kimsin diye yazmış ben olduğumu mu anladi bilmiyorum

Sizin karşıdakinin kararına saygınız eksik.Diyelim burda bir çocuk var size zerre uygun değil ve sizi tanımak istedi hayır dediniz.Cocuk delirdi ve size taktı mesela eeeee o çocuğun neyi eksik.Niye anlamıyorsunuz her gördüğümüz şeyi istesek yada bize uygun gelse aşk imi kisilik değilde tek kişilik birşey olsa insan yolda tuttuğunu sever .O zaman sizde bakkal Mahmut amca sizden hoslanip neyim eksik derse eksiklerini sayamazsiniz.Yani konu sahibi tutku aşk hoşlanma sevgi kıvılcım istek hiç önemi yokmu.Mesela ben karidesi bırak yemeyi görmeye tahammülüm yok ama diyorsunki karidesin kalamardan neyi ekşi ye.Yemiyorum işte karides kendini avutsun karides kendini istediği kadar övsün zorlami .

Dünyadaki tek erkek o değil. Olmuyorsa önüne bakacaksın. Sıradaki demezsen saplantı gibi peşinde koşarsan kendine zamanına yazık edersin.
Siz hoşlandınız diye o da hoşlanmak zorunda değil neticede.
Bir erkek sizden hoşlandıysa siz hoşlanmıyorsanız adamın yakışıklı olmasının önemi kalmaz. Aynı şey bu durumda da geçerli
Takıntı bu çağın hastalığı .Allah çocuklarımızı korusun .Kesinlikle istemem çevresinde bu kadar takan birini bu konu sahibi için demiyorum biraz mantığı varsa dişi diye her erkeğin onunla olmak istediğini düşünen beyni yoklar gibi düşünme yanlisina düşmez zaten.Cocuk kurtulmak için sanki bir sürü kız eklemiş öyle de olabilir .İnsanlar cidden artık korkuyor uzak duruyor takıntılı insanlardan ben bile arkadaş bile olmak istemiyorum hayır lafını evirip çevirip mana arayanlarla.Bide kendi kaybetmiş deyip onların takintilarini beslememek lazım.İnsallah konu sahibi de o platonik takintililardan olmaz uzun vadeli

Bu sitede takıntılı ne kadar çok kadın var.

Kimse sizi beğenmek zorunda değil.

Kabul etmemiş, gitmiş sosyal medyadan stalklamışsınız yetmemiş konu açmışsınız.

Erkek olsanız uzaklaştırma aldırılan tiplerden olurdunuz.

Erkeklere bu kadar yapışmayın.

Az biraz gururlu olun.

Eksik ya da fazla ne farkeder, birbirinize uygun değilsiniz. Seni sevmeyen istemeyen kişilere böyle takıntı yaparsan seni sevmeyen ilk kişi kendin olursun. Gençsin, sana ömürlük bir abla tavsiyesi: “Bu hayatta tek aşık olduğun kişi kendin olsun.”

Ben üniversite okuyorum ve artık hayatımda gerçekten düzgün bi erkek olsun istiyorum ve okulda gözüme hoş gelen bi çocuk var baya da gözlemledim tanımaya çalıştım ama o istemedi ve ben gerek duymuyorum falan dedi daha sonra sosyal medyasından baktım hesabı herkese açık ve bir sürü de kız takip ediyor ya tabi kızları takip etmesi beni ilgilendirmez ama sinirim bozuluyo benim onlardan neyim eksik
Erkekler peşinden koşan kadından hoşlanmaz fiziksel olarak eksiğiniz yok ama bence eksiğiniz bu yönden sizi istememiş daha ordan burdan peşine düşüp bide kendinizi neden başkasıyla kıyasa sokup bu kadar küçültme eylemine başvuruyorsunuz bunu fark eden erkek sizi hayatına kabul etse de size zerre değer vermez nede olsa peşimde zaten diye ne yapsam kabul görür diye düşünür

Açık ve net konuşmuş adam. Ne güzel, ahlaksız biri olsaydı senin bu ilgini kullanabilirdi. İstemiyorum düşünmüyorum demiş. Takılı kalmayın şu adamlarda böyle hayat mı geçer ya. Üniversitede ne istersen o var zaten uzun boylu kısa boylu mavi gözlü siyah gözlü akıllı espirili sempatik anlayışlı vs vs çeşit çeşit bulursun ya salla gitsin bir daha bu yaşların gelmeyecek tam gaz aşkı aramaya devamm

Takıntı bu çağın hastalığı .Allah çocuklarımızı korusun .Kesinlikle istemem çevresinde bu kadar takan birini bu konu sahibi için demiyorum biraz mantığı varsa dişi diye her erkeğin onunla olmak istediğini düşünen beyni yoklar gibi düşünme yanlisina düşmez zaten.Cocuk kurtulmak için sanki bir sürü kız eklemiş öyle de olabilir .İnsanlar cidden artık korkuyor uzak duruyor takıntılı insanlardan ben bile arkadaş bile olmak istemiyorum hayır lafını evirip çevirip mana arayanlarla.Bide kendi kaybetmiş deyip onların takintilarini beslememek lazım.İnsallah konu sahibi de o platonik takintililardan olmaz uzun vadeli
Benim niyetim kötü değil ki uzak durulacak bişey yapmadım çok takıntılı olsam daha farklı boyutlarda şeyler yapardım

Erkekler peşinden koşan kadından hoşlanmaz fiziksel olarak eksiğiniz yok ama bence eksiğiniz bu yönden sizi istememiş daha ordan burdan peşine düşüp bide kendinizi neden başkasıyla kıyasa sokup bu kadar küçültme eylemine başvuruyorsunuz bunu fark eden erkek sizi hayatına kabul etse de size zerre değer vermez nede olsa peşimde zaten diye ne yapsam kabul görür diye düşünü

Eksik ya da fazla ne farkeder, birbirinize uygun değilsiniz. Seni sevmeyen istemeyen kişilere böyle takıntı yaparsan seni sevmeyen ilk kişi kendin olursun. Gençsin, sana ömürlük bir abla tavsiyesi: “Bu hayatta tek aşık olduğun kişi kendin ol

.
Erkekler peşinden koşan kadından hoşlanmaz fiziksel olarak eksiğiniz yok ama bence eksiğiniz bu yönden sizi istememiş daha ordan burdan peşine düşüp bide kendinizi neden başkasıyla kıyasa sokup bu kadar küçültme eylemine başvuruyorsunuz bunu fark eden erkek sizi hayatına kabul etse de size zerre değer vermez nede olsa peşimde za

Erkekler peşinden koşan kadından hoşlanmaz fiziksel olarak eksiğiniz yok ama bence eksiğiniz bu yönden sizi istememiş daha ordan burdan peşine düşüp bide kendinizi neden başkasıyla kıyasa sokup bu kadar küçültme eylemine başvuruyorsunuz bunu fark eden erkek sizi hayatına kabul etse de size zerre değer vermez nede olsa peşimde zaten diye ne yapsam kabul görür diye düşünür
Bilmem zaten sorun kendimi sevmemekte basliyor

Eksik ya da fazla ne farkeder, birbirinize uygun değilsiniz. Seni sevmeyen istemeyen kişilere böyle takıntı yaparsan seni sevmeyen ilk kişi kendin olursun. Gençsin, sana ömürlük bir abla tavsiyesi: “Bu hayatta tek aşık olduğun kişi kendin olsun.”
Sevmiyorum zaten kendimi

Bu sitede takıntılı ne kadar çok kadın var.

Kimse sizi beğenmek zorunda değil.

Kabul etmemiş, gitmiş sosyal medyadan stalklamışsınız yetmemiş konu açmışsınız.

Erkek olsanız uzaklaştırma aldırılan tiplerden olurdunuz.

Erkeklere bu kadar yapışmayın.

Az biraz gururlu olun.
Beğenmek zorunda demedim ayrıca uzaklastirma alincak ne yaptım ki bana ne yaptılar da hiç bişey almadılar

Benim niyetim kötü değil ki uzak durulacak bişey yapmadım çok takıntılı olsam daha farklı boyutlarda şeyler yapardım
Bı daha okuyun konu sahibi için demiyorum yazıyor orada
Konu sahibi kim ? Siz . İnşallah uzun vadede plotonik şeylere takılı kalmaz diye iyi niyet temennisi ve kapanış .Tabiki çok takıntılı olsanız daha farklı boyutlarda bir şeyler yaparsiniz yaptığınız herşey de zarar olarak hanenize döner .Her takıntının sonu faciadir.Karmada takıntı toksik enerjidir her zaman kötü sonlanır takıntı sahibi insan için .Dilerim yılanın başını küçükken ezer daima karşılıklı olan ilişkiler yaşarsınız.

Bı daha okuyun konu sahibi için demiyorum yazıyor orada
Konu sahibi kim ? Siz . İnşallah uzun vadede plotonik şeylere takılı kalmaz diye iyi niyet temennisi ve kapanış .Tabiki çok takıntılı olsanız daha farklı boyutlarda bir şeyler yaparsiniz yaptığınız herşey de zarar olarak hanenize döner .Her takıntının sonu faciadir.Karmada takıntı toksik enerjidir her zaman kötü sonlanır takıntı sahibi insan için .Dilerim yılanın başını küçükken ezer daima karşılıklı olan ilişkiler yaşarsınız.
Hiç karşılıklı bişey yaşayamadım belki de ben böyle zor olanı seviyorum bilemiyorum

Back
X