Platonik aşk

Hem zor değil uygun olandır doğrusu .Ben napayım zoru.Onunlami uğraşacağım.Denk olan gerekir .Hayat zor zaten .Dert çekme meraklısı olmamak lazım

Bu zor olan değil
Bunun adı zorla güzellik istenmediği halde karsisindakini anlamamak bu kendine saygı duymamak kusura bakmayın
Yok aslında karşındakini anlıyorum sadece ben işin kendi tarafimla olan kismindayim bide ben onu zorlamiyorum sadece kendimde ne eksik diye düşündüm o kadar

Yok aslında karşındakini anlıyorum sadece ben işin kendi tarafimla olan kismindayim bide ben onu zorlamiyorum sadece kendimde ne eksik diye düşündüm o kadar
Reddedilmek çok doğal birşey .Yani olabilir bu bir insanın çirkin yada sevilmeyecegi anlamına gelmez ki . Dünyada milyarlarca insan var .Ya hepsi aynı anda size aşık olsaydı .Ne yapacaklardı parçalayıp öylemi seveceklerdi .O yüzden seciciyiz.Bu demek degilki seçen cok mükemmel yada o sizi seçmedi çok mükemmel.Öyle birşey yok .Sevgi iki kişiliktir .İki kişi birbirine uygun olduğunu düşünür içlerinde birşey harekete geçer ilişki kurulur sürer yada sürmez.Sizde reddedebilir siniz birilerini.Onemli olan bunun normal olduğunu bilmek zaten efendice bunu kabul eden insan normal insandır.Bunun nedenini kendinde kusur olarak aramak dünyanın en saçma işi . Dünyada tek kadın tek erkek yokki.Binlerce tip binlerce düşünce binlerce denk insan var size .O istemez başkası başının tacı eder .Bununla uğraşıp olsun diye enerji harcayıp paralanmak yerine o kişiyi bulun yada o sizi bulsun.Bu gerçek olan sizi mutlu edecek olan .Eksik birşey olması gerekmezki bir ben var benden içerde derler o ister yada istemez sever yada sevmez ruhumuzla ilgili enerji ile ilgili

Reddedilmek çok doğal birşey .Yani olabilir bu bir insanın çirkin yada sevilmeyecegi anlamına gelmez ki . Dünyada milyarlarca insan var .Ya hepsi aynı anda size aşık olsaydı .Ne yapacaklardı parçalayıp öylemi seveceklerdi .O yüzden seciciyiz.Bu demek degilki seçen cok mükemmel yada o sizi seçmedi çok mükemmel.Öyle birşey yok .Sevgi iki kişiliktir .İki kişi birbirine uygun olduğunu düşünür içlerinde birşey harekete geçer ilişki kurulur sürer yada sürmez.Sizde reddedebilir siniz birilerini.Onemli olan bunun normal olduğunu bilmek zaten efendice bunu kabul eden insan normal insandır.Bunun nedenini kendinde kusur olarak aramak dünyanın en saçma işi . Dünyada tek kadın tek erkek yokki.Binlerce tip binlerce düşünce binlerce denk insan var size .O istemez başkası başının tacı eder .Bununla uğraşıp olsun diye enerji harcayıp paralanmak yerine o kişiyi bulun yada o sizi bulsun.Bu gerçek olan sizi mutlu edecek olan .Eksik birşey olması gerekmezki bir ben var benden içerde derler o ister yada istemez sever yada sevmez ruhumuzla ilgili enerji ile ilgili
Peki teşekkür ederim psikolojim biraz kötü ondan böyle düşüncelere kapıldım içimde daha kötü düşünceler de var ama bunu dile getirmeyim vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim

Peki teşekkür ederim psikolojim biraz kötü ondan böyle düşüncelere kapıldım içimde daha kötü düşünceler de var ama bunu dile getirmeyim vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim
Olur zaman zaman iyisini dilerim size dilerim daha iyi günleriniz olur .İstediğiniz sizi mutlu edecek birşey yaşamınıza katılır kendinize yüklenmeyin hayatın güzelliklerinden ümidinizi kesmeyin hayat her zaman değişir hicbirsey ekside kalmaz .

Umarım ama hep duyuyorum biri çıkacak karşına falan ama nerde o kişi neden yok bilmiyorum acele mi ediyorum
Baska şeylere odaklanmalisin hobi edin arkadaşlarınla daha çok vakit geçir Evren böyle neyi çok ister neye odaklanirsan o hemen olmuyor ne yazık ki

Baska şeylere odaklanmalisin hobi edin arkadaşlarınla daha çok vakit geçir Evren böyle neyi çok ister neye odaklanirsan o hemen olmuyor ne yazık ki
Saolun bu arada en çok sizin yorumunuzu beğendim ve beni anladığınızı hissettim takıntılı oldum diye kötü bişey yapmışım gibi davrananlar oldu onlar hiç aşık olmamış anlaşılan

herkesi takip ediyorsa zaten düzgün biri değildir?
43370.webp

Kızlarımız şöyle bir tuzağa çok düşüyor: “bu adam beni istemedi, başka kızlarla görüşüyor. Benim o kızlardan neyim eksik. Mutlaka beni istemesini sağlamalı, çabalamalı ve kendi değerimi hem kendime hem ona kanıtlamalıyım”

Erkekler için çabalayan kaybeder
Hele de sevgili olmadan önce zerre çaba göstermemelisin
Bu bir açıdan rahatlatıcı da.
Sevgili olduktan sonra emek verirsin, o ayrı

Bunu 40 yaşında da yaşayabilirsin, o yüzden bu yaşta çözmende fayda var
Biri sana ilgi göstermiyorsa, bu senin değerini belirlemez, hırs yapma ve çabalama
Cool olduğun sürece peşinde dört dönecekler
Çok basit ama çok hayati kurallar bunlar

Bana aşık olan ama benim bir duygum olmayan adamlar eksik değildi, gayet hoş olanları vardı ama bu onlarla değil benimle ilgili. O anki duyguyla, hazır hissetmememle belki aklımın değmeyecek birinde olmasıyla
Hayat böyle
Duygusunu yöneten hayatı yönetir

Profilme girip eksi atmış zavallı ya 🤣

Tipi gibi huyu da kötü, adam anlamış hakkettiği gibi davranmış.

Siz hiç işik ilmidiniz diyor bir de 😆

Aynen sil beğenmediğin adama yapışmaktı zaten.

Böyle loser kadınlar olduğu sürece erkekler daha cok havalanır.

Huyu kötü olan sizsiniz yalnız ben kötü bişey yapmadım hissettiğim duygulari açıkladım belki kötü durumdayım ama siz acimasizsiniz Allah'a havale ediyorum ben kimseye de yapismadim benim kim olduğumu bilmeden tipi kötü huyu da kötü gibi etiketlerde bulunuyosunuz bir de kesin benden de büyüksünuz yazık acidim size

Kızlarımız şöyle bir tuzağa çok düşüyor: “bu adam beni istemedi, başka kızlarla görüşüyor. Benim o kızlardan neyim eksik. Mutlaka beni istemesini sağlamalı, çabalamalı ve kendi değerimi hem kendime hem ona kanıtlamalıyım”

Erkekler için çabalayan kaybeder
Hele de sevgili olmadan önce zerre çaba göstermemelisin
Bu bir açıdan rahatlatıcı da.
Sevgili olduktan sonra emek verirsin, o ayrı

Bunu 40 yaşında da yaşayabilirsin, o yüzden bu yaşta çözmende fayda var
Biri sana ilgi göstermiyorsa, bu senin değerini belirlemez, hırs yapma ve çabalama
Cool olduğun sürece peşinde dört dönecekler
Çok basit ama çok hayati kurallar bunlar

Bana aşık olan ama benim bir duygum olmayan adamlar eksik değildi, gayet hoş olanları vardı ama bu onlarla değil benimle ilgili. O anki duyguyla, hazır hissetmememle belki aklımın değmeyecek birinde olmasıyla
Hayat böyle
Duygusunu yöneten hayatı yönetir
Çaba gostermemem gerektigini anladım ama hiç bisey yapmayınca da olmuyor iki türlü de bişey değişmiyor yani

Huyu kötü olan sizsiniz yalnız ben kötü bişey yapmadım hissettiğim duygulari açıkladım belki kötü durumdayım ama siz acimasizsiniz Allah'a havale ediyorum ben kimseye de yapismadim benim kim olduğumu bilmeden tipi kötü huyu da kötü gibi etiketlerde bulunuyosunuz bir de kesin benden de büyüksünuz yazık acidim size
5 yıldır üyesiniz ama site kurallarını bilmiyorsunuz belli ki.
Konunuza üslupsuz, tartışma yaratacak, aşağılayıcı, küçümseyici, hakaret içerikli vb yorumlar yazıldığında mesajın altındaki Şikayet Et butonuna basmalısınız.

Ayrıca beğenmedim butonunu amacı dışında kullanmak yasak ve uyarı alma nedenidir, yorumlarınıza beğenmedim yapıldığında, beğenmedim yapan üyelerin profillerine girip beğenmedim yapmayın lütfen, ki zaten tam olarak ne yapacağınızı bilmediğinizden konunuza hiç yorum yazmayan üyelere dahi beğenmedim yapmışsınız.

Saolun bu arada en çok sizin yorumunuzu beğendim ve beni anladığınızı hissettim takıntılı oldum diye kötü bişey yapmışım gibi davrananlar oldu onlar hiç aşık olmamış anlaşılan
Maalesef ben bu sitede şunu çok iyi anladım kadın kadının düşmanı. Sana yanlış gelen bir düşünce için benim desteğe ihtiyacım olabilir buraya yazmanın sebebi de bu kimse eleştirilmek linçlenmek için yazmıyor ama özellikle bazı mimlenmiş kullanicilar var sadece saldırıyorlar . Mutsuz olduklarına eminim başkalarını da sinirlendirmekten zevk almazlardi yoksa onları umursa tatlım sadece Gül 😅

Bu sitede takıntılı ne kadar çok kadın var.

Kimse sizi beğenmek zorunda değil.

Kabul etmemiş, gitmiş sosyal medyadan stalklamışsınız yetmemiş konu açmışsınız.

Erkek olsanız uzaklaştırma aldırılan tiplerden olurdunuz.

Erkeklere bu kadar yapışmayın.

Az biraz gururlu olun.
Canım siteden defolup gidebilirsin burda seni tutan ne zavallı şey seniii ergennn😂
Sen ne kadar mutsuzsun böyle kıyamammmmm😍 gururlu kıız şerefli insancık seni 😂😂

Çaba gostermemem gerektigini anladım ama hiç bisey yapmayınca da olmuyor iki türlü de bişey değişmiyor yani
Çaba gösterince kesin olmaz
Göstermezsen yine de bir şansın var. Seni kalitene, duruşuna göre elbet birileri gelir. Ne kalitedeysen öyle insanlar gelir

O olmaz başka bir erkek olur hayat böyle, biliyorum insan karşılıksız aşk içindeyken bir daha aşkta hiç yüzüm gülmeyecek, o olmazsa kimseyi istemem vs diyor ama öyle olmuyor.

Benim de profilime girip, paylaşımlarıma beğenmedim atıp çıkmış. Yorum bile yapmadım. Sadece konusunu beğenmedim. Herkesin profiline üşenmeyip tek tek girip beğenmedim atması bile takıntılı kişiliğinin ispatı. Konu sahibi bence psikolojik destek alın. Bunu hakaret ya da aşağılama amacıyla söylemiyorum.

Back
X