Platonik Aşk

nukleerbaslklkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
25
0
36
İstanbul
Uzun süredir kimseyi beğenmez,kimseyi gözüm bile görmezken pat diye karşıma bir akrep erkeği çıktı (ki aslan kadınıyım)
Sorun şu ki; zaman zaman benden hoşlandıgını hissetsem de uzak duruyorum, acaba istediği ciddi bir ilişki mi sadece cinsellik mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum..

Dizler titriyor görünce, sesini duyunca nefesim kesiliyor. sürekli bir muhabbetimiz var ama, eski sevgilisini unutamadığını anlıyorum. :oklava:

Şimdi de zamanla güzel hislerim,acıya dönüşmeye başladı:1no2:

off kızlar napıcam ben?!?!?fisfisfis

canım uzak dur ondan bak eski sevgilisinide unutamamış zaten ondan hayır gelmez sana.Benden hoşlandığını hissediyorum zaman zaman demişsin bence sana öyle geliyor sen onu sevdiğin için ufacık bir hareketinden anlam çıkarıyorsundur.Bide ozaman benimle niye konuşuyor ümit veriyor diyorsanda erkek olması yeterli diyeceğim sana...

Uzun süredir kimseyi beğenmez,kimseyi gözüm bile görmezken pat diye karşıma bir akrep erkeği çıktı (ki aslan kadınıyım)
Sorun şu ki; zaman zaman benden hoşlandıgını hissetsem de uzak duruyorum, acaba istediği ciddi bir ilişki mi sadece cinsellik mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum..

Dizler titriyor görünce, sesini duyunca nefesim kesiliyor. sürekli bir muhabbetimiz var ama, eski sevgilisini unutamadığını anlıyorum. :oklava:

Şimdi de zamanla güzel hislerim,acıya dönüşmeye başladı:1no2:

off kızlar napıcam ben
?!?!?fisfisfis

uzak dur aslan kadını akrep erkeğinden :1:

bnce kesinlikle sna öyle geliyordur hem eski sewgilisini unutamamış bile ondan ne hayır beklersin ki hem akrep erkeklerine nedense pek güvenemiyorum bunu kendinde demişsin zaten cinsellik mi fln die hem sana tavsiyem uzak dur yani sen kaç o kovalasın bakalım işe yarıycakmı nedendir bilinmez akrepler zor kadınları sewer yani hep kowalamk isterlerboshayallersmile

eğer hiç umut olmadığını hissediyorsan uzak dur !
ama biraz olsun umut varsa biraz daha bekle bence
inşallah istediğin gibi olur opuyorumnanaktan

bi aslan kadını ve akrep erkeği arasında asla sağlıklı bi ilişki olacagını dusunemıyorum..

uzak dur zaten sanirim platonik asiksin
nerden anladin eski sevgilisini unutamadigini

anlamak zor değil. ilişkilerden konu açıldığında pek bi belli ediyor.

aramıyorum,sormuyorum artık. beklemedeyim eyvahedigeldismile

benden hoşlandığını açık açık söylüyor. aba altından sopa gösteriyor bir yerde. işlerim çok yoğun, ciddi bir ilişki korkutuyor beni vs vs.

Back
X