Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim önceden beri gördüğüm bi sağlık görevlisi vardı.ve ben o görevliye çok önceden beri aşıktım.çalıştığı polikinliğe gittiğimde yine onu gördüm.ama o bana hiç bakmadı bilene ben onu cok seviyorum ne yapmalıyım?
Yaşınız kaç? Adam neden bizim fake hesaplarla işimiz olmaz gibi abuk bir cümle kuruyor? Aynı hayatı mı paylaşıyorlarmış? Nabıyolarmış? Çok önceden aşık olduğunuz kişi yüzünüze bakmamış bir de, burası ekleşmeden daha önemli.
Yaşınız kaç? Adam neden bizim fake hesaplarla işimiz olmaz gibi abuk bir cümle kuruyor? Aynı hayatı mı paylaşıyorlarmış? Nabıyolarmış? Çok önceden aşık olduğunuz kişi yüzünüze bakmamış bir de, burası ekleşmeden daha önemli.
Umarım Karşılık olur ama yüzüne bile bakmamış seni farketmemiş .hakkinda Hayırlısı içinde kalmasın ama fazlada usteleme bi kendi faceden at .mesaj ekleme hemen onu.
benim önceden beri gördüğüm bi sağlık görevlisi vardı.ve ben o görevliye çok önceden beri aşıktım.çalıştığı polikinliğe gittiğimde yine onu gördüm.ama o bana hiç bakmadı bilene ben onu cok seviyorum ne yapmalıyım?