platonik aşk

nurseml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
3
0
32
benim önceden beri gördüğüm bi sağlık görevlisi vardı.ve ben o görevliye çok önceden beri aşıktım.çalıştığı polikinliğe gittiğimde yine onu gördüm.ama o bana hiç bakmadı bilene ben onu cok seviyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Yaşınız kaç? Adam neden bizim fake hesaplarla işimiz olmaz gibi abuk bir cümle kuruyor? Aynı hayatı mı paylaşıyorlarmış? Nabıyolarmış? Çok önceden aşık olduğunuz kişi yüzünüze bakmamış bir de, burası ekleşmeden daha önemli.

Yaşınız kaç? Adam neden bizim fake hesaplarla işimiz olmaz gibi abuk bir cümle kuruyor? Aynı hayatı mı paylaşıyorlarmış? Nabıyolarmış? Çok önceden aşık olduğunuz kişi yüzünüze bakmamış bir de, burası ekleşmeden daha önemli.
yaşım 21.

Hic uğraşmayın derim öyleleri kendi gibi sağlıkçı arar.hastahane Çalışanları dışardan gelen hastalarla sanmam ilgileneceğini.artı yaslar kaç

Belki adamın sevgilisi var? Annesi, babası, ablası falan varsa onlara da mesaj atın bence.

Ayy platonik çok kötü ya kendimden biliyorum çok üzücü durum :KK43: boşver gitsin ya :KK43:

benim önceden beri gördüğüm bi sağlık görevlisi vardı.ve ben o görevliye çok önceden beri aşıktım.çalıştığı polikinliğe gittiğimde yine onu gördüm.ama o bana hiç bakmadı bilene ben onu cok seviyorum ne yapmalıyım?
Bol keseden hasta olmaya çalış :KK61::KK70::KK70:

Lise zamanlarımda çok yaşadım ben bunu. :KK48: Bence belli etmeyin ilginizi. Bekleyin bakalım ne olacak. Bir şey olmazsa da, zamanla geçer, boşverin.

X