- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Olsun olsun geçecekhaklısınız biraz öyle oldu bence de..güzel bir rüyadan uyanmış gibiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun olsun geçecekhaklısınız biraz öyle oldu bence de..güzel bir rüyadan uyanmış gibiyim
ben lisedeyken acilmistim ve sonuclari benim de pek hosuma gitmemisti:) simdi yapmam oyle bir sey. zaten benzer ortamlarda takılıyoruz sürekli onu gormek canimi acitirGidip acilmada ne yapiyorsan yap
Uni de bir zamanlar platonik takildigim kisiyi herkes ogrenmisti ve oda
Hatta gidip acildim da
Ki senin basina gelenin aynisini yasadim o da platonik mis baskasina
Ne mi oldu
1 sene sonra platonik oldugu kisi ile calistigim donerciye geldi
En yakin kiz arkadasimmis megerse ve sevgili olmuslar
O sirada ben baskasina platonik tim
Iyiki kalici olmamış bence sende hemen duygularini geri cek
ama simdi cok sıkıcı olucak hayatHoşlandığın adam karşılık vermedi diye bu hale geldiysen yarın öbür gün sevgilinden ayrılsan hastanelik olacaksın demek ki.
Başkası ile göremezsin diğer kızın sevgilisi varmış.ama simdi cok sıkıcı olucak hayatve surekli onu baskasi ile gorecegim
Biz ayni yurttaydikben lisedeyken acilmistim ve sonuclari benim de pek hosuma gitmemisti:) simdi yapmam oyle bir sey. zaten benzer ortamlarda takılıyoruz sürekli onu gormek canimi acitiristesem de mantikli tarafim engel olur söylemem
evet ama yakinlar baya, eskiden aralarindaki durumu bilmediğimden dikkatimi cekmemisti bir sey ama simdi hoslandigim kisinin ne gozle baktigini biliyorum onaBaşkası ile göremezsin diğer kızın sevgilisi varmış.
Hemen bağlanmıyorsun. Kendi kendini bağlamaya çalışıyorsun sadece. Yaşanmışlık olmadan bir insana bağlanamazsın. Yaşın küçük, hormonların tavan hep ondan bunlar.evet ama yakinlar baya, eskiden aralarindaki durumu bilmediğimden dikkatimi cekmemisti bir sey ama simdi hoslandigim kisinin ne gozle baktigini biliyorum onabu sekilde onlari gormek garip hissettirecek. biliyorum onemli bir sey degil gecmisimiz bile yok ama ben hemen baglaniyorum ya
Cocugun ilişkisi görünürde yok ama kalbi o kızda, siz söylediniz güvenilir kaynaktan aldım bilgiyi diye.iyi de çocuğun bi ilişkisi yok ki neden bakışmamız veya beni görmesi suç olsun dkwkdmwkdj ben tamamen içsel olarak kırılganlık yaşıyorum yoksa ortada yasak olan bir sey yok
o zaman baya şizofrenimYok canım farketmemiştir kafanda kurup boş yere kendini üzme![]()
sakin olun kimseyi kimsenin elinden almak gibi bir isteğim yok zaten ortada başlamış hiçbir ilişki yok :) ben de istemem zaten başkasını seven birini. nasil onsuz olmaya alisicam bilmiyorum sadeceCocugun ilişkisi görünürde yok ama kalbi o kızda, siz söylediniz güvenilir kaynaktan aldım bilgiyi diye.
Kız yüz verse olacak demek ki.
Aklında başka bir kadın olan bir adamla, sevgili olsaniz bile yara bandı olursunuz. : )
Hayır tatlım şizofren falan değilsin, sadece hoşlanmışsın. Şimdi de utanıyorsun anladıysa diye. Bende diyorum ki açıkça ağzından duymamış nasılsa, anladıysa bile ona yanlış anlamış gibi hissettir. Pas verme umursama selly benden hoşlanmış diye düşünemesin yanio zaman baya şizofrenim
yaaa cok guldum affedinbenim başıma çok geldi ya üzerinden yıllar geçince bayağı gülerek anlatacağın bir anı olarak kalıyor hayatında.
seneleeer önce benim hoşlandığım çocuk meğer gaymiş ve başka bir çocuğa platonikmiş. platonik olduğu çocuk da ülkü ocakları başkanıymış yani düşünsene, ben benim çocuğa, benim çocuk ülkücü çocuğa, ülkücü çocuk devlet bahçeli'ye...böyle bir düzen vardı ya oluyor bu tarz şeyler o çağlarda. hangimiz yapmadık ki böyle çılgınlıklar? sen şimdi derslerine odaklan seni platonik aşklar değil dersler kurtarır.
evet sonucta somut bir sey demedim.Hayır tatlım şizofren falan değilsin, sadece hoşlanmışsın. Şimdi de utanıyorsun anladıysa diye. Bende diyorum ki açıkça ağzından duymamış nasılsa, anladıysa bile ona yanlış anlamış gibi hissettir. Pas verme umursama selly benden hoşlanmış diye düşünemesin yani