Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salak bi kız olduğumu düşünürse hiç bakmaz banaGöz göze geldiğinizde falan gözünüzü kaçırmayın.
İnanın hiç şansım yok . Hayat tarzlarımız bile farklı . Nasıl kurtarırım kendimi bu ızdıraptan .
Sanırım ona değilde kafamda kurduğum haline aşığım . Çünkü gerçek hayatta hiç alakam olmayacak bir karaktere sahip
Umarım
Deneyimlediğim durumdan yola çıkarsam canım aslında belki de hiç uyumlu olmayacağımız bir karaktere dış görünüşten etkilenmekten ibaret bu durum. Çünkü tanımıyosun ki bu adamı. Benim maddi durumum pek iyi değildi üniversitede o kişi çok zengin marka giyinen benim gidemeyeceğim mekanlarda takılan biriydi. Senin siyahla beyaz gibiyiz dediğinin bi benzeri. Adamı tanımıyorum ama gözümde tam bir iyilik abidesiydi.Ama aslında hiç te öyle olmayabilir. Ha olabilir de. İşte ben bunu asla öğrenemedim. Şimdi çok boş geliyor kendimi üzdüğüm o günler ama hala konuşsaydım iyi kötü anlardım nasıl biri olduğunu diyorum. Unutamamak değil asla şimdi evliyim ve çok mutluyum o ayrı, ama sonuca ulaştırmak lazım iyi veya kötüOnun sevdiği şeyleri ben yapamam . Gittiği yerlere gitmek istemem . Hayat standartlarımız tarzımız siyahla beyaz gibi . Ama sadece yüzüne bakmak bile beni mutlu ediyor . Takıntı mı inat mı aşk mı bilmiyırum .
üniversitede böyle platonik bir aşkım olmustu:)Selam kızlar . Okulda bir çocuktan hoşlanıyorum . Onun umrunda mıyım değil miyim bilmiyorum anlayamıyorum . Bölüm aynı. Bazen göz göze geliyoruz . Aynı okulda olduğumuz için de sık sık karşılaşıyoruz .
Acı veriyor bana . Kötü özgüvensiz hissediyorum onun olduğu ortamdayken . Fotoğraflarını açıp saatlerce izliyorum hayran hayran . Sanki dünyanın en güzel yüzüne sahip .
Çok da havalı bir çocuk. Bana dönüp bakacağı da yok . Etrafında onu isteyen çok güzel kızlar da var . Ben kendimi bu platonikten nasıl kurtarırım ? ACI ÇEKİYORUM . Teşekkürler .
Çok tatlı yaaüniversitede böyle platonik bir aşkım olmustu:)
tam okulun yaz tatiline girmesine 10 gün kala.
o gün bir arkadasın dgununde bir bara gitmiştik ve o cocukta vardı,ona da tüm kızlar hayrandı
biz de aynı kampüste idik ve süreklı goruyordum
ben dayanamadım gittiğimiz o barda cocuga bir buse kondurdum
O olay orada kaldı , 4*5 gün sonra biz yeniden bir kafede denk geldik ortak arkadaslar vardı cunku
orda yanyana oturuyorduk ama ıkımız hıc konusmadık
sonrasında kafede otururken elimi tuttu ve kafeden kalktık:)
baya uzun yürüdük meğer okudugu o yerde teyzesının evı varmıs
benı oraya goturdu teyzesı memleketten erik getirmiş onlardan ıkram etti bize yedik ve cıktık:)
ertesı gun ıkımız özel bulustuk sahilde kumların üzerinde oturduk , ben ağlaya ağlaya yaz tatili için evime döndüm bu cocuk benı bırdaha aramaz derken biz 6 sene süren bir ilişki yasadık ve sonra nişanlandık:)
ama şimdi o zamanki dönem yok tabi, sen sakın kımsenın teyzesının evine gitme , çocugu da öpme:)
sadece senı fark etmesıne fırsat yarat
Ya dalga konusu olursam ne yaparım bilemiyorum daha önce hiçbir çocuğa açılmadım ki . Utanıyorum uzaktan uzaktan öyle bakıyorum