Platonik

• Konu Sahibi Konu Sahibi arya16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

arya16

Ziyaretçi
Cogunuz benden büyüktür tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen.. Ben 17 yaşındayım seneye lise 3 te okuyorum.Başarılı bi öğrenciyim aslında öyle kimseden hoşlanmam ama bi arkadaşım vardı o kişiyle aramızda dedikodular cıkardılar. Ve ben gerçekten o kişiden hoşlanmaya başladım.O cocukta böyle kızlarla cok samimidir herkese el kol atar. yakın arkadaş herkesle. sanırım banada aynı yakınlıgı göstermesi beni etkiledi. Aynı okuldayız ama o tm ben fen bölümü oldugumuz için cok görmüyorum okulda birde aynı dersanedeyiz ama dersanede hep birlikteyiz. cıkıp yürüyoruz falan dönüşlerde. ama hep arkadaşca oluyo sohbetlerimiz yakınızda baya..ama ben sürekli onu düşünüyorum onu görmek için ugraşıyorum bunu farkettim.onun benden etkilenmesini nasıl sağlarım? yani beni arkadaşca görmesin artık.cok üzülüyorum delircem.lütfen fikir verin..

bence biraz daha beklemelisin eğer o da senin için aynı şeyleri hissediyorsa elbet bir gün açılacaktır çok kurma aklında hayat bi şekilde önüne getiriyor zaten eğer olacağı varsa kaydirigubbakcemile

geleceğin için en kritik dönemi

böyle bir adam için riske mi atacaksın:uhm:

ya kendi geleceğini kurmak gibi bir hayalin yok

ya da "olsun da neresi olursa" diye düşünenlerdensinakannehir

sorumun cevabını alayım önerimi sonra yazacağımopuyorumnanaktan

Canım kendini çok fazla kaptırma yani takıntı yapma...Derslerin her şeyden çok önemli..
Sonuçta bu senin geleceğin..O çocukla bi geleceğin varsa olur zaten, olmazsa da olmaz...
Daha çok gençsin geleceğini düşün derslerini düşün bence..Bir gün mutlaka bi erkek olacak
hayatında..Kendini kasma, takıntı yapma...O senin kaderindeyse döner dolaşır o seni bulur zaten....a.s

Hayalim var hemde cok büyük hayallerim var tabiki üniversite için özellikle.. ama garip bi şekilde kaptırmışım işte aynı şehre gitmemizde cok mümkün gibi gözükmüyor açıkcası napsam ne etsem bilemiyorum

bence yapman gereken tek şey var

hayallerinin gerçek olması için çalış

üniversiteyi ilk yıl kazanamazsan çok büyük yıkım yaşayacaksın haberin var mı?

ve kim için 1 yılını heba etmiş olacaksın:umursamaz:

hala zamanın varken onu aklından çıkar...

evet bundan haberim var malesef :S nasıl çıkarıcagımı bilmiyorum ama hergün gördügüm birini nasıl unutabilirmki

yerinde olsam uzak dururdum derslerime bakardım az kalmış sınavına aklını bu işlerle meşgul etme çok değerli zamanın şimdi böyle heba etme,üiversiteyi kazan o zaman seçeneğin çok olur emin ol,sen koşmazsın kimsenin peşinden onlar koşarbayanssulusmilesana yakışan da budur bence...

evet bundan haberim var malesef :S nasıl çıkarıcagımı bilmiyorum ama hergün gördügüm birini nasıl unutabilirmki

ona bakarken derslerini nasıl unutuyorsan

derslerine bakarkende onu unutabilirsinyerimseniben

hedefi olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım edemezmiş.

hedefini aklından çıkarmadığın sürece o adam önünde diz çökse de ona aldanmazsın:lepi:

ama öncelikli hedefin o olursa işte o zaman........sonucu sende biliyorsunmafoldumben

seçim senin hayat senin.

hala istiyor musun öneri:uhm:

genç bayan, hayallere dalarsınız umut edersiniz ama sonucunda mutlu anlarından daha çok mutsuz anların olur. onu etkilemek için uğraşmayın böyle bir hataya düşmeyin. sizi fark eden ve sizi beğenen biri vardır sadece doğru zamanı bekleyin. bence sizinle hoş biri ilgileniyor yada herkes bizi yakıştırmış diye kulağınıza hoş gelmiş olabilir. mutlu oldunuz mutlaka ama siz onu beğenmiyorsunuz bana göre.
duygularına kapılıp hayatının hatasını yapma. sen kendine olan saygın için bakımlı ol, kendine güven rahat davran. eğer onun aradığı sensen dha yakın olursunuz yok değilse senden uzak durur. birbirinize uygunsanız zaten senin için uğraş verir o başkalarıyla ilgileniyor diye ilgisini çekmeye çalışmayın. sen sadece doğal davran ilgilenmeyin. belkide senin karşında çok daha uygun biri gelicek. hayatı akışına bırakın ...sadece onun değil çevrenizde beğenilen saygı gören kişi olmaya çalışın.

Teşekkür ederim söyledikleriniz için biraz kendimi geri çekmeye çalışıcam ama davranışlarını anlayamıyorum ben artık ona soguk davranıyorum bu sefer gelip bana neden böyle davranıyorsun bişey mi oldu diyo. sonra ben normal davranıyorum kendisi bi garip davranıyo. dediğim gibi başta hiç böyle şeyler hissetmiyordum hatta inkar ediyordum ama bi bakıyorumki onu görmek için tenefüslerde sürekli onun oldugu katlarda falan dolanıyorum kendime inanamıyorum cok salaklaştım!

: ) adam kızlardan ilgi alaka görmeye alışık olunca birinin ilgisi eksik olsun istemiyor.. yoksa ne diye sen ona normal davranırken o garip davranmaya başlasınbayanssulusmile

o merakta kalmaya devam etsin. 2-3 gün sonra kendisine ilgi gösteren kızlara gider,senin peşini bırakır
kaydirigubbakcemile5

boşver güzelim. hoşlanıyo olabilirsin ama her şeyin bir zamanı varzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…