Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları playskool ilk arabam

darkolive

eski obez, şimdi lopez :)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
6.913
5
156
42
İzmir
selamlar kk'nın güzel anneleri bayanssulusmile

benim 7aylık bir oğlum var gamyoncuiremsu koltuklardan yürüyor artık da eğlenceli hale getirmek için playskool ilk arabam varya ondan almayı düşünüyoruz kullanan varmı aranızda görüşlerini bildirirse memnun olurum opuyorumnanaktan

Canım bizim 2009 Mayıs bebişlerinde kullananlar var. Benimde eşimin kuzeni verdi dün kızıma. Bizimki zaten yürümek için fena istekli. Bayıldı resmen a.s.

teşekkürler canım bende almayı düşünüyorum da bi araştırmak istedim :)

allah allahhh pnr arkadaşımdan başka kullanan kullananı tanıyan yok mu arkadaşlar çok ilginç vallahii akannehir

Bizim kızın var ilk aldığımızda senin bebiş gibi biraz yürüme çabasındaydı.ılk başlarda yürüteç gibi kullanırken biraz ürktü biz yardım ettik bir zaman sonra yüzüne bile bakmadı.Şimdi araba şeklinde oynuyor memnunuz yani tavsiye ederim denemeden karar verilmez aklında kalmasın

valla cnm benim oğlumunda var.pek ilgilenmedi.9 aylıktı aldığımızda şimdi 14 aylık oldu arada oynuyo.tekerleklerini döndürüyo üzerine biniyo biz kaktırıyoruz o kadar.yürüteç gibi hiç kullanmadı.ama bütün bebişler farklı seninkinin hoşuna gidebilir.belki büyüdükçe daha çok ilgisini çekerde üzerine binip kendini kaktırır diye umut ediyorum.chicconun buna benzer bi arabası var.sallanıyo falan ya arabadan çok bisiklete benziyo.bide ona bak istersen daha fonksiyonlu bişeye benziyo.ama biraz pahalı ilk arabama göre.

canım bende aldım suan uzerıne bınıyor ole duruyor daha keşfedemedi yani senın bebegının masalllahı var bızımkı suan daha ole ayakta felan duramıo bı ara ındırımdeydı 49 mılyondur ozaman almıstım bakalım sever ıns

kızım çok severek kullandı ve yürümesine çok yardımcı oldu.....gönül rahatlığıyla tavsiye ederim....

nerden aldın canım 49tl ye indirime giren yerler aklımda kalsın zemuszemus

aslında temiz bulabilirsem 2. el filanda alabilirim gamyoncuiremsu

cnm bende almıştım kızıma yürümesine katkısı çokta olmadı ama severek oynuyor
ben 82 ye almıştım ama sonra arkadaşlarım 49 a aldı hep nerden aldılar hatırlamıyorum ama internet sitesindedndi sanırım

Bende kızıma tomy'nin bisiklet şeklinde olanlarından almıştım. 120 TL para verdik ve hiç kullanmadı arada parçalarını söktürüp onlarla oynuyor. Araba şeklinde olsaydı belki şimdi araba olarak kullanırdı ama bisiklete hiç binmiyor.

bizde kızım 10 aylıkken almıştık. bizde 80 liraya almıştık. sonra bir ara 49 liraya kadar indi. şu an tekrar 79.99 olmuş.
bizimki yüzüne bile bakmadı ilk aldığımızda. su an 20 aylık arada sırada oynuyor. bizim için pek de faydası olmadı. ardaşımın kızımdan 5 ay küçük kızı var. bize geldiğinde çok severek oynadı, sonra almışlar ona da, annesi hala severek oynuyor diyor. bebekten bebeğe değişir.

dün-bugün ve yarın migrosta bütün oyuncaklar %50 indirimdeymiş kızlarrr..biz de doktorumuz yürüteç önermediği için playskool ilk arabam'ı almayı düşünüyorduk,69 tl den 34 tl'ye düşmüş bugün hemen aldıkkk.. aklında olan varsa fırsatı kaçırmasın..

bugün migrosa gittim ve hiç bir mağazasında kalmamış. bende armağan oyuncak tan aldım 65 tl den.eve gelip kutuyu açtığımızda migrosun kağıdı çıktı.
migrostan alıp stok yapmışlar.
ne kadar sinir bozucu bir durum

Tekerlekleri çok mu hızlı dönüyor. Kızım için almak istiyorum ancak yüz üstü düşer diye korkuyorum.evde alerjiden dolayı halıda yok tekerleklerini tutacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…