Daha 4 ay olmuş en az 6 ay geçmesi lazim 1 seneye kadar bile uzuyor ödemlerin geçmesi oturması dr a sordun mu ne dedi?
bence düzelmez
Bencede öyle biraz daha gecmesini bekle ayrıca hava çok sıcak o bile etkilerTeşekkür ederim. Sordum. Sadece ödem olduğunu söyledi
bence net bi yamukluk var gibi başka bi doktora da git ama burun bi bütün ve çoğu estetikli burunda var bu yamukluk yüzümüz simetrik olamaz bekle 1 sene otursun
Geçmiş olsun umarım sifamizi bulursunuzMerhaba, yaklaşık 4 ay önce rinoplasti oldum. Fotoğrafta da görüldüğü gibi burnum yamuk görünüyor. Özellikle burun ucum sanki bir tarafa bakıyor. Burun deliklerim de tam eşit değil ama beni en çok rahatsız eden şey burnumdaki yamukluk.
Eski fotoğraflarıma baktığımda ameliyattan sonraki ilk gün alçımın yamuk durduğunu fark ettim. O zaman bunun normal olduğunu düşündüm ve üzerinde durmadım. Şimdi ise burnumdaki yamukluk daha çok dikkatimi çekiyor. Açıkçası artık düzeleceğine inanmıyorum ve çok endişeliyim.
Bu durumu yaşayan oldu mu? Sonradan düzelen oldu mu, yoksa revizyon ameliyatı mı olmak gerekir? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Eki Görüntüle 3810666
Maalesef düzelmez. Ödem böyle olmaz. Ödem şekil bozmaz. Burun alçılı iken şekli nasılsa ödemli iken de şekli aynısı olur. Yani şişlik zamanla iner ama şekil aynı kalır. 2 sene sonrada tamamen oturur.Merhaba, yaklaşık 4 ay önce rinoplasti oldum. Fotoğrafta da görüldüğü gibi burnum yamuk görünüyor. Özellikle burun ucum sanki bir tarafa bakıyor. Burun deliklerim de tam eşit değil ama beni en çok rahatsız eden şey burnumdaki yamukluk.
Eski fotoğraflarıma baktığımda ameliyattan sonraki ilk gün alçımın yamuk durduğunu fark ettim. O zaman bunun normal olduğunu düşündüm ve üzerinde durmadım. Şimdi ise burnumdaki yamukluk daha çok dikkatimi çekiyor. Açıkçası artık düzeleceğine inanmıyorum ve çok endişeliyim.
Bu durumu yaşayan oldu mu? Sonradan düzelen oldu mu, yoksa revizyon ameliyatı mı olmak gerekir? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Eki Görüntüle 3810666
Fotoğrafınızı göremedim, ancak maalesef düzelmiyor bende de aynı durum var siz de benim sayfama bakarak yorum yaparsanız sevinirimMerhaba, yaklaşık 4 ay önce rinoplasti oldum. Fotoğrafta da görüldüğü gibi burnum yamuk görünüyor. Özellikle burun ucum sanki bir tarafa bakıyor. Burun deliklerim de tam eşit değil ama beni en çok rahatsız eden şey burnumdaki yamukluk.