Aşılama PLEASEEEEE✋

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Movikmovik35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
1
0
1
27
1 yıl oldu evleneli çocuğumuz olmuyor özel hastaneye gittim ilk kendimi gösterdim hormon testi yapıldı normal çıktı HSG çekildi tüplerimde açık yumurtlama takibi yapildi yumurtam tembelmis herkesin 12 mm ken benimki 10 muş. Sonra eşimi de urolojiye çıkardım ve bu arada eşim 9 yas falan büyük benden ben 22 yaşındayım ve bunca şey esimin yaşı geçtiği için sorun ne ise çıksın diye ve varikosel cıktı sadece sol tarafında diye girdiği ameliyatta iki tarafında da olduğu fark edildi fazla bilmediğim için bu konuları anlatmakta sıkıntı yaşıyorum kusura bakmayin Neyse 3 ay sonra kontrole gelin dediler gittik test falan derken birazcık daha düşük cıktı bi ilaç verip yolladı. Sonucları alıp kadın dogumcuya girdim alttan muayene etti yumurtalarımın gayet iyi olduğunu söyledi. (Bu arada ben sıkı rejim yapiyordum ondan dolayı tembellestigini dusunuyorum) Ben direk daha fazla uğraşmak istemediğimi söyledim ve direk sonuca geçmek istediğimi söyledim asilama yapaliriz dedi IUI olandan bu islem olmazsa da tup bebege gecelim dedim adetimin üçüncü günü gelmemi söyledi ya biraz akıl veril tutmaz diye çok korkuyorum fikriniz ne

Back