Plesanta(Bebein ei)aada olanlara ne tavsiye edersiniz?

greathopes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
269
18
96
Adana
arkadaşlar benim gibi eşi aşağıda olanlar ne yapmalı ya da neye dikkat etmeli?lürfen tavsiyelerinizi paylaşalım...

bizim topiktede vardı plesentası aşağıda olan..
plesentayı yukarıya geçirmekten bahsediyorsan hiç birşey yapamıyorsun canım normal doğum olmuyor sezeryan oluyor..
oraya yerleştim mi bildiğim kadarıyla yer değiştirmiyor..o aşağıda diye özel bir şey yapmanada gerek yok..yani bi zararı yadan yararı yok die biliyorum ama yinede başına gelenler yanıtlarsa tabii daha iyi olur...
üzgünüm ama sezeryan doğum olacak senin heralde ....

hayırlı doğumlar dilerim..

ilerleyen haftalarda yukarı çıkabiliyor ama yinede normal doğum yapılmıyor galiba.
çok ayakta kalmamalısın.
ağır kaldırma ve yere çömelme.
kanama olursa tehlikeli,hemen hastaneye git canım.

canım kaçıncı haftadasın
28.29. haftaya kadar yer değiştirme olasılığı çok yüksek
ondan sonrada düşük ihtimalle değişebiliyor
eğer böyle devam ederse 38. haftada sezeryanla alınıyor

bol bol d,nlen çok büyük etkisi var
kanama gördüğün an doktora git
kendini yorma

benim de öyleydi 24. haftaydı sanırım çok şükür düzeldi
düzeldikten sonra normal doğuma bir etkisi yok

arkadaşlar benim gibi eşi aşağıda olanlar ne yapmalı ya da neye dikkat etmeli?lürfen tavsiyelerinizi paylaşalım...
canim mrb bendede vardi ayni sorun devamli takip altindaydi dr sezeryana hazirlikli ol diyodu ama ben niyetimi hic bozmadim hep normal yapcam dedim Allah ta yardimcim oldu hersey yolunda suan esi sorun olmaktan cikti ben yuruyus yaptim bol bol dr bisey demedi ama seninki farkli olabilir cinsel iliski bile yasak oluyomus hele kanama falan acayip tehlike erken dogum riski ins degilidr cikar merak etme sen kalbini ferah tut canim hayirli dogumlar ben 37 haftaligim

tavsiyeleriniz için çok teşekürler arkadaşlar.20hafta 4 günlük hamileyim.daha önce ara ara kanamam oluyordu.ama bir haftadır her gün günlük ped kullanacak kadar kanamam oluyor.acaba bu hep böyle mi gidecek.daha önce doktora aramıştım dinlen dedi.yaşadığım yer doktoruma 3-4 saatlik mesafeda.korkuyorum acil bir durumda ne yaparım diye.sizce hangi durumda yani kanamam ne kadar olursa gitmeliyim?

merhaba ben şu an 15 haftalık hamileyim benimde bebegimin eşi aşagıda.rahim agzını kapamış.benim ara ara kanamalarım hala oluyo .hatta hemen hemen hergün adet oluyor gibiyim.2 kez aşırı kanamam oldu.bolca dinlenerek,agır kaldırmayarak,ani hareketlerden uzak durarak,yavaş yavaş 20 dakika kadar yürüyerek ve bunların yanında tabiki cinsel ilişki yasak.20.haftamı bekliorum belki yukarı çıkar diye tek tesellim bu.

Bana 16.haftada teşshis kondu ama çıkabilir dendi.Ha çıktı ha çıkacak diye diye çıkamadan 33+4'te doğum yaptım.Çok şükür sağlıkla geldi oğlum.24.haftadan itibaren ara ara kanamalarım oldu.Her kanamada hastaneye yattım kanama bitene kadar.En son doktorum doğuma kadar burdasın çıkarmıyorum dedi ve 1 ay kadar kaldım hastanede.Tuvalete bile kalkmadım.Bence yürüyüşü de boşver bol bol yat dinlen.İnşallah yukarı çıkar zamanında alırsın bebeğini kucağına.

bnimde kanamam var surekli 16 hafftalik hamileyim acabs benimde mi asagda esi gerci doktor oyle bisi demedi ama surekli kanamam var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…