14 icindeyimKaç haftalık gebesin
İkili test yaptırdım sonuclrda öyle çıktı ense kalinligi 1.6 mm nazal kemik 2.8 mm plesanta internal servikal os mesafesi 0 mm maternal servikal uzunluk 38 mm cikti14 icindeyim
Bebeğinin diğer sonuçları iyi ama bende bir 0mm olayını anlamadım valla . Dr bişey demedi miİkili test yaptırdım sonuclrda öyle çıktı ense kalinligi 1.6 mm nazal kemik 2.8 mm plesanta internal servikal os mesafesi 0 mm maternal servikal uzunluk 38 mm cikti
Söylemedi iyi dedi sadece bide kan aldılar sonucu bana getir dedi bı hafta sonra sonucu alıp Dr a sorcam kötü bişey olsa demezmiydi acabaBebeğinin diğer sonuçları iyi ama bende bir 0mm olayını anlamadım valla . Dr bişey demedi mi
Bence söylerdi . Ay kendin inceleme ya test sonuçlarını geçmez böyle kalan aylar. Benimde ilk gebeliğimde ikili testte düşük riskli yazıyordu bende hangi kafayla anladıysam düşük riskim var anlayıp saatlerce ağlamıştımSöylemedi iyi dedi sadece bide kan aldılar sonucu bana getir dedi bı hafta sonra sonucu alıp Dr a sorcam kötü bişey olsa demezmiydi acaba
Ay kiyamam ya :) cevap için çok teşekkürler pimpirikli biriyim sanirim :) Allahın izniyle kalan ayları da düşünmeden geciririm inşallah :) ilk olunca insan daha bir inceliyor galiba :)Bence söylerdi . Ay kendin inceleme ya test sonuçlarını geçmez böyle kalan aylar. Benimde ilk gebeliğimde ikili testte düşük riskli yazıyordu bende hangi kafayla anladıysam düşük riskim var anlayıp saatlerce ağlamıştım
Aynen hepimizde bu hastalık var malesef ama kendimize eziyet ediyoruz işteAy kiyamam ya :) cevap için çok teşekkürler pimpirikli biriyim sanirim :) Allahın izniyle kalan ayları da düşünmeden geciririm inşallah :) ilk olunca insan daha bir inceliyor galiba :)
Evet elimizde olmadan yapıyoruz annelik gerçekten kutsal ya şimdi daha iyi anlıyorum bütün dünyam kızım oldu daha şimdiden :)Aynen hepimizde bu hastalık var malesef ama kendimize eziyet ediyoruz işte
Sakin bir gebelik geçirirsen bebeğinde o kadar sakin oluyormuş doğduğunda. Hiç sakin olamadığım için sakin bebek bana hayal galiba :)) sen sakin ol kızın sakin olsunEvet elimizde olmadan yapıyoruz annelik gerçekten kutsal ya şimdi daha iyi anlıyorum bütün dünyam kızım oldu daha şimdiden :)
Ay inşallah yapabilirim sakinlik genetigimde yok ama deniycem :) Allahtan kız istiyordum erkek te güzel ama kız bana arkadas olsun die istiyordum kizkardesim de yok allah gönlüme göre verdi 14.cü haftada Dr yüzde yuz kız dediyse değişme olasılığı varmiSakin bir gebelik geçirirsen bebeğinde o kadar sakin oluyormuş doğduğunda. Hiç sakin olamadığım için sakin bebek bana hayal galiba :)) sen sakin ol kızın sakin olsun
Canım olabilir erken bir hafta 20 ye kadar değişen oluyor. Ama ben kızımı 12 de öğrendim öylede gitti :))A
Ay inşallah yapabilirim sakinlik genetigimde yok ama deniycem :) Allahtan kız istiyordum erkek te güzel ama kız bana arkadas olsun die istiyordum kizkardesim de yok allah gönlüme göre verdi 14.cü haftada Dr yüzde yuz kız dediyse değişme olasılığı varmi
Dr yüzde yüz diyince çok sevindim ama olsun erkek te olursa güzel hayirlisi bakalım :)Canım olabilir erken bir hafta 20 ye kadar değişen oluyor. Ama ben kızımı 12 de öğrendim öylede gitti :))
Sağlıklı olsun gerisi teferruatDr yüzde yüz diyince çok sevindim ama olsun erkek te olursa güzel hayirlisi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?