(plesantanın ayrılması) bu konuda banada yardımcı olurmusunuz??

sxixlayahasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
49
2
86
İstanbul
slm arkadaşlar benim bi arkadaşım 2.5 aylık hamile iki gün önce aşırı kanaması olmuş dr.plesantanın bebekten ayrıldığını söylemiş kanamsı bu yüzden oluyomş kanamayı kontrol altına almışlar ama hala devam ediyomuş şimdi çok korkuyo bebeğe zarar gelicek düşücek die bu onun 5.hamileliği diğerlerini hep düşükten kaybetti hamileliğinin ilk başlarından itibaren böyle bi sorunla karşılaşan varmı bebeğe zarar veriyomu bunu yaşayan arkadaşlar tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşkrlr

bi yerde okumuştum bebeğin eşinin yani plesentanın erken ayrılması düşüğe sebep olur diye canım inşallah bi sorun çıkmaz ama sonuçta bebek onunla besleniyor bizden

canım benim bebeğin eşinden ayrılması demek çok üzgünüm ama kaybetmek demek.çünkü 40haftalık hamileliğimde doğuma gittiğim an öğrendim ve bebeğim eşinden ayrılmış o yüzden kaybettim kızımı ben 9ay oldu kızım yok hayatımda ama dr eşinden ayrılmış dediyse onuda söylemesi gerekiyo çünkü bebeğimizi doğana kadar besleyen plesantadır.
çok geçmişolsun arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…