Plesantanın normalden kalın izlenmesi ?

_nefes

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
30
15
288
ya lütfen bir cevap verin :( 15 haftalık hamileyüm. Plesanta normalden fazla kalın yazıldı rapora. Bebeğimin kafa yapısı iyi değil dedi doktor. Kol ve bacaklar gelişmiyor geride.. plesantanın kalın olması ne demek ?? Anneler böyle bi geçmişi olan lütfen yazsın..iki haftam var amniosentez için .. nasıl geçicek bu süre. Suyum da normalden azmış.. 15 haftada bu kadar problem neden :( plesanta kalınlığımdan korkuyorum.

Canim onu bilmiyorum ama baska dr a gitmeyi düşündün mü yazdığın seyler ciddi konular .Ama tek bir dr a bagli kalma ki ilerde pismanlik duyma .Amniyosentez mi olcaksin ?
Allah yardimcin olsun inşallah bol bol dua oku Rabbim evladina sağlık versin .

Canim onu bilmiyorum ama baska dr a gitmeyi düşündün mü yazdığın seyler ciddi konular .Ama tek bir dr a bagli kalma ki ilerde pismanlik duyma .Amniyosentez mi olcaksin ?
Allah yardimcin olsun inşallah bol bol dua oku Rabbim evladina sağlık versin .
Kaç doktora gittim hepsi umutsuz konuştu.. ben galiba bir mucize arıyorum... amniosentez yapılacak evet iki hafta sonra..

İnşallah :KK43: bu konuyla ilgili hiç birşey bulamıyorum. O kadar olumsuz şeyler söylüyorlar ki artık doktor ve hastanelerden korkuyorum .
Tip tarihi imkansiz denen seylerin gerceklestigi bir suru olayla dolu. Bu dunyada yiyecek ekmegi varsa her turlu saglikli olur. Yoksa en iyi doktor en iyi hastane bile fayda etmez. Artik buna inaniyorum. farkli perinatologlardan fikir almakta yarar var.

Tip tarihi imkansiz denen seylerin gerceklestigi bir suru olayla dolu. Bu dunyada yiyecek ekmegi varsa her turlu saglikli olur. Yoksa en iyi doktor en iyi hastane bile fayda etmez. Artik buna inaniyorum. farkli perinatologlardan fikir almakta yarar var.
Çok haklısınız.. :( rabbim kimseyi koymasın böyle durumlarda.. beterinden korusun..

Back
X