plesenta kireçlenmesi

paradises

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
387
11
316
Denizli
kızlar 2 hafta önce doktorum plesentanda az kireçlenmeler olmuş dedi.ama normal zarareı olmaz dedi.aradan 2 hafta geçti artmıştır diye korkuyorum bebeğim heran ölcekmiş gibi kafayı yicem...şuan 38 haftalığım..kotrolüme daha 10 gün var..tedirginim doktoruma gitsemmiki..benim durumumda olan varmı..bu kireçlenme normalmi senağlama

canım aynı şey benim arkadaşıma olmuştu fazla calsiyumdan kireçlenme yaşadı sanırım onun çoktu ve o yüzden sezeryen oldu sanırım bebeğe bi zararı yok cadısı 2 yaşında :)

bende de son haftalara doğru plesenta da kireçlenme olmuştu. zaten doktorun biraz zararı olacağını düşünse kontrolünü önceye alırdı diye düşünüyorum ama istersen doktoru ara yada git için rahat etsin.
son haftalara geldikçe insan daha tedirgin oluyor bilirim bende panikliyordum bebeğe birşey olurmu diye ... allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

sağolun kızlar yarın arayayım gideyim 10 gün düşünmektense.son anda bişiy olcak diye ödüm kopuyo..okadra taşıdık karnımızda hiç bişeyi göze alamam..

kızlar 2 hafta önce doktorum plesentanda az kireçlenmeler olmuş dedi.ama normal zarareı olmaz dedi.aradan 2 hafta geçti artmıştır diye korkuyorum bebeğim heran ölcekmiş gibi kafayı yicem...şuan 38 haftalığım..kotrolüme daha 10 gün var..tedirginim doktoruma gitsemmiki..benim durumumda olan varmı..bu kireçlenme normalmi senağlama

hiç üzülme canım benimde 34.haftalarda plesenta kireçlenmişti bebeğin eşi erken yaşlanmaya başlamıştı yani.artık son hafta doktorum bu kadar beklettik dahada riske atmayalım dedi 39+2 de sezaryenle dünyaya geldi oğluşum.ama doktorada görünmelisin ben her hafta gidiyordum plesentayı kontrol ediyordu ne durumda diye.gerekli yerdede müdaheleyi yapıyorlar.inşallah sende sorunsuz bir şekilde alırsın kucağına bebişini

ablamında herşeyi normal giderken 37. haftada farkedilen plasenta kireçlenmesi nedeniyle 38. haftada mecburi sezeryan oldu şuanda oğlumuz 2. yaşında

merhaba bende 34 haftalık hamileyim dün doktora gittim plasentata kireçlenme var dedi. artık her hafta doktora gidecem ama korkuyorum bebegime bişey olacak diye.

Arkadaslar eski bir konu ama benim de bebegimde plesentada kirlenme olusmus 32 haftaliga uygun çıkıyor kızım ama 36 haftalık şu an gelismemis küçük kalmis biraz dedi 2300 gr şu an her hafta çağırdı nts yle takip edecek mis korkuyorum biraz ilk gebelik de oğluma vardı ama oğlumun gelisimi normaldi kizim bir ay da hiç kilo almamis 32 de 2300 du 36 da yine ayni çok üzüldüm bebisime çok iyi beslenyorum ama kirlenme yüzünden hiç gelişmemis kızım :(((((((

Back
X