Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun banada 23.haftada plasenta marjinal teshisi konuldu yogun kanamayla gittigimde bi igne yapip bir de adalat yazıp gönderdiler ama korkma işe yarıyor ilac kasılmalar geçer bir süre sonra Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahArk.lar benim 29 haftada plesenta previa teshisim konuldu.kanamayla birlikte.doktor adalat verdi serum takildi uc gun yattim ciktim.ama tedirgin oldugumdan surekli kasilmam oluyor.yardimmm
Siz dogum yaptiniz miBenimde plesenta gebelik boyunca hiç yukarı çıkmadı ama tam plesenta previa da deil kısmi.benim previa kaynaklı kanamam olmadı ama korkma sadece dinlenceksin , bu rahatsızlıkla genelde sorunsuz oluyor doğumlar.adalat bende kasılmalarım için 24.haftadan beri kullandım 2 hafta önce bıraktım.kasılma illa erken doğum belirtisi değil , benim mesela kaslarım açıldığı için okadar çok kasılmam olmuş.şimdi doğum geldi tık yok.iğnelerini ol,ilaçlarını kullan ,bol su iç ,ilişki yasak ve dinlen...kan sulandırıcı derken , iğne falan mı kullanıosun? Ben göbekten iğne yapıyorumda hergün?
Amin cumlemizinkini ins..cok moralim bozuluyor her kasilmayi dogum sancisi saniyorum..gecmis olsun banada 23.haftada plasenta marjinal teshisi konuldu yogun kanamayla gittigimde bi igne yapip bir de adalat yazıp gönderdiler ama korkma işe yarıyor ilac kasılmalar geçer bir süre sonra Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
7 kasımda nasipse canımSiz dogum yaptiniz mi
Izmire gidemem malesef afyondayimCanım tabiki doktorun daha iyi bilir ama aspirini kesmen gerekmiyor mu...benim kanamam devam etseydi doktor iğnemi bile kesecekti.bak nacizane tavsiyem sana , izmir kent hastanesine gidebilirsen serkan güçlüye,hiç pişman olmazsın.ben iki kayıptan sonra onu buldum.riskli gebelik uzmanı kendisi ve 9 ay boyunca inanılmaz rahattım sıkıntı yaşamama rağmen.
PekiIzmire gidemem malesef afyondayim
lütfen sakin ol canım bu stres plesanta previadanda kasılmadanda daha tehlikeli.coraspirini kanamadan sonra bıraktırdı doktor bana ignelere devam ama.benim inan bana heryerim kan icindeydi hastaneye gittigimde cok yogundu cok şükür gecti.seninde geçer bu sekilde doguran bir sürü insan var.plasenta previa sayfasına bak.hep yatmadım ben 5 gün dinlenip işe başladım.Amin cumlemizinkini ins..cok moralim bozuluyor her kasilmayi dogum sancisi saniyorum..
Sizinde previa totalis mi?lütfen sakin ol canım bu stres plesanta previadanda kasılmadanda daha tehlikeli.coraspirini kanamadan sonra bıraktırdı doktor bana ignelere devam ama.benim inan bana heryerim kan icindeydi hastaneye gittigimde cok yogundu cok şükür gecti.seninde geçer bu sekilde doguran bir sürü insan var.plasenta previa sayfasına bak.hep yatmadım ben 5 gün dinlenip işe başladım.
Asagi yerlesimli servikal osa uzanmiyir diyor bilmiyorum ne demek..Sizinde previa totalis mi?
previa marjinal dedi canım 4.cü asama yaniSizinde previa totalis mi?
Canım aşağı yerleşmiş ama rahim ağzını kapatmıyor. Bu iyi bir şey canım. Benim tamamen kapatıyo. Şuana kadar kanamam olmadı inşallahta olmazAsagi yerlesimli servikal osa uzanmiyir diyor bilmiyorum ne demek..
Ins cnm olmaz..bu sekil dogum yapan birileri yazsada umut olsa bizlere..Canım aşağı yerleşmiş ama rahim ağzını kapatmıyor. Bu iyi bir şey canım. Benim tamamen kapatıyo. Şuana kadar kanamam olmadı inşallahta olmaz
Kac haftalik seninkiIns cnm olmaz..bu sekil dogum yapan birileri yazsada umut olsa bizlere..
Canım plasenta previa konusunda epey var doğum yapan her sayfayı okumuşumdur. Ben 12. Haftadan beri biliyorum ilk zamanlar senin gibi çok korkmuştum sonra alışıyorsun galiba. Ben öyle çokta yatamıyorum. Şimdi seni okuyunca bende yine stres oldum inanki yine aklıma geldi ama yat dinlen yapacak bir şey yok. Senin kanaman çok mu oldu?Ins cnm olmaz..bu sekil dogum yapan birileri yazsada umut olsa bizlere..
Cok asiri degildi suan leke gibi devam ediyor.hafta kac snnCanım plasenta previa konusunda epey var doğum yapan her sayfayı okumuşumdur. Ben 12. Haftadan beri biliyorum ilk zamanlar senin gibi çok korkmuştum sonra alışıyorsun galiba. Ben öyle çokta yatamıyorum. Şimdi seni okuyunca bende yine stres oldum inanki yine aklıma geldi ama yat dinlen yapacak bir şey yok. Senin kanaman çok mu oldu?