geçmiş olsun...valla eskiler her işi yapıyormuş şimdi bizler neden böyleyiz bilmem bende hamileligim boyunca iş güç yapmadım eşim yaptı yada kadın çagırdık.hep tetikte geçti...
Sağolun kızlar. Şimdi adım atmaya bile korkuyorum çoğu zaman. Bebeğimin eşinin yarısı rahim ağzında. Her an her şey olabilir.Tetikteyiz ailecek. Herşey normal giderse 34. haftaya kadar bekliycez bebeğim 2.5 kilo olsun diye. Sonrada büyük ihtimal sezeryanla alınacak. İnşallah sağlıkla dünyaya getiririm kızımı.
canım ciğer geliştirici iki adet iğne yapıldı. Allah korusun diyelim şimdi doğsa bebeğim, ciğerlerinde bi problem olmayacak anlamına mı geliyor acaba?? O iğneler yeterli oluyormu acaba ciğerlerinin gelişmesinde? Bir bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim canım.sen kendine dikkat et ve güzel düşün,hiçbirşeycik olmaz allahın izniyle..
kritik zamanları geçmişsin zaten,kocaman olmuş kızın
ciğer geliştirici iğne falan verdi mi doktorun?
Canım hiç canını sıkma. Benim de 2. ayımdan itibaren ara ara kanamalarım olmuştu. Polikistik overden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bebeğin kesesinin yanlarında kanama yaptı. 4 kez hastaneye yattım. Sonra geçti. Ama 22. haftada seninki gibi kanamam oldu. Plasenta Previa dedi doktorum. Seninki gibi kısmi previaydı. Eğer plasenta total olursa yani tamamen rahim ağzında olursa o biraz daha ciddi oluyor. Korkmamamı, ilerleyen haftalarda plasentanın yukarı çıkabileceğini söyledi. Tabi korkmamam mümkün değil. Ciddi bir kanama olursa diye aynı kan grubundan tanıdık vericiler buldum :) Bir süre hiç bişey yapmadan yattım. Ama az az evin içinde geziniyordum. Doktorun dediği gibi her kontrolde plasenta biraz yukarı çıktı. Şimdilik plasenta sorunu yok. Ama doğum sancılarım geliyor ara ara. Benim doktorum da 34 ten sonraya kadar gelmesin de ondan sonra geleni kabul ederiz dedi:) Dediğim gibi sakın canını sıkma ama mümkün olduğunca yat. Kendini de suçlama sakın ev işi yaptım diye. Nerden bilecektin ki kanama olacağını. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
canım ciğer geliştirici iki adet iğne yapıldı. Allah korusun diyelim şimdi doğsa bebeğim, ciğerlerinde bi problem olmayacak anlamına mı geliyor acaba?? O iğneler yeterli oluyormu acaba ciğerlerinin gelişmesinde? Bir bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim canım.
Evet canım öyleymiş. 34. haftayı doldurmamız yeterliymiş. Çok dikkat ediyorum artık bende kendime. Hayırlısı neyse o olsun artık canım. Bebeğin kaç kilo bu arada? Kaç haftalıksın tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?