- 19 Şubat 2020
- 5.697
- 3.016
- 173
- 41
- Konu Sahibi balbocegi34
Merhabalar kızlar;aranızda gebelikte plesenta aşağıda olup,sonrada yukarı çıkan ve sağlıklı doğum yapan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum yapmadım ama benimki de aşağıdaydı şu an yukarda kaç haftalıksınızMerhabalar kızlar;aranızda gebelikte plesenta aşağıda olup,sonrada yukarı çıkan ve sağlıklı doğum yapan varmı?
Hayırlı olsun canım 20+5 şu anda .siz peki, kaç haftalıkken çıktı yukarıyaDoğum yapmadım ama benimki de aşağıdaydı şu an yukarda kaç haftalıksınız
evet canım 3 numaram da yaşadım.egilip kalma uzanma . 5. ayda çıkmış yukari dedi rahat ettim. dikkat edeceksin hareketlerine ben cam silmistim tehlike oldu. cok şükür düzeldi hayırla kucağına alırsın inşallahMerhabalar kızlar;aranızda gebelikte plesenta aşağıda olup,sonrada yukarı çıkan ve sağlıklı doğum yapan varmı?
yok canım cam falan silmiyorum :) evde basit işleri yapıyorum sadece işimle de evim yakın masa başı çalışıyorum.hayırlısı ile gelsin inşallah tüp bebekle 3 düşüğüm oldu daha önce.evet canım 3 numaram da yaşadım.egilip kalma uzanma . 5. ayda çıkmış yukari dedi rahat ettim. dikkat edeceksin hareketlerine ben cam silmistim tehlike oldu. cok şükür düzeldi hayırla kucağına alırsın inşallah
24 haftada yukarı çıkmaya başlamıştı şu an 26 haftalığım tamamen çıkmış ama previa değildim ben tamamen kapatmıyodu bi kısmını kapatıyoduHayırlı olsun canım 20+5 şu anda .siz peki, kaç haftalıkken çıktı yukarıya
benim raporda previa yazıyor doktor rahime yapısık demedi aşağıda dedi renkli ultrasyonda çıktı24 haftada yukarı çıkmaya başlamıştı şu an 26 haftalığım tamamen çıkmış ama previa değildim ben tamamen kapatmıyodu bi kısmını kapatıyodu
Ben yaklaşık 20 gün hastanede yattım previa olanda vardı onunda biraz çıkmıştı inşAllah sizinkide çıkarbenim raporda previa yazıyor doktor rahime yapısık demedi aşağıda dedi renkli ultrasyonda çıktı![]()
inşallah canım ya doktor 15 ğünde bir kontrol dedi,pazartesi devlete randevu aldım bide oradan fikir alacağım en azından kayıdım bulunsun ne olur olmazBen yaklaşık 20 gün hastanede yattım previa olanda vardı onunda biraz çıkmıştı inşAllah sizinkide çıkar
Evet zaten plesenta previa kesin bellirlendiği zaman doktor söylüyo kapsamlı bi hastaneye gitmen gerekiyor diyeinşallah canım ya doktor 15 ğünde bir kontrol dedi,pazartesi devlete randevu aldım bide oradan fikir alacağım en azından kayıdım bulunsun ne olur olmaz![]()
Pazartesi kontrolum vardı, medipol'e gidiyorum, demedi bir şey iki hafta sonra gel dedii bide kanama alanı vardı fitil ve ilaçlarım var,iğne vardı onu kesti. ama ben gidip fikir almak istiyorum hem kaydım olsun.Evet zaten plesenta previa kesin bellirlendiği zaman doktor söylüyo kapsamlı bi hastaneye gitmen gerekiyor diye
Aynen bi hastaneyle kalmayın hem devlet hastaneleri böyle durumda daha bilgili oluyoPazartesi kontrolum vardı, medipol'e gidiyorum, demedi bir şey iki hafta sonra gel dedii bide kanama alanı vardı fitil ve ilaçlarım var,iğne vardı onu kesti. ama ben gidip fikir almak istiyorum hem kaydım olsun.
aynen canım aldım pazartesi ğününe bakalım ne diyceklerAynen bi hastaneyle kalmayın hem devlet hastaneleri böyle durumda daha bilgili oluyo
İnşAllah hayırlı haberlerle gelirsinaynen canım aldım pazartesi ğününe bakalım ne diycekler
Ne iğnesi acaba kan sulandırıcı miPazartesi kontrolum vardı, medipol'e gidiyorum, demedi bir şey iki hafta sonra gel dedii bide kanama alanı vardı fitil ve ilaçlarım var,iğne vardı onu kesti. ama ben gidip fikir almak istiyorum hem kaydım olsun.