Yani kesin sonuçAmniyosentez sentezin dogruluk orani %100 galiba
Hmm çok üzüldüm malesef şuanSonuçlar kesin oluyor
Ama ikili tesin hata payi %30 temiz cikabilir sakin olunHmm çok üzüldüm malesef şuan
Canım amniyosentez testinin doğruluk payı %99,9 dur.kesinlikle doğru çıkar.arkadssinin yaşı kaç?? İkili veya üçlü test bazen yanlış sonuçlar verebiliyormus.doktorum söylemişti.Merhaba kızlar bir sorum olucak arkadaşım 3 aylık hamile ve ikili test yapıldı sonuç yüksek değer çıktı doktorda down sedromundan şüphelendi ve plesentadan sıvı aldı şimdi testin sonucunu bekliyoruz sorum şu ; karnında sıvı alınıp test yapıldığında bunun kesinliği nedir kesin down sedromu varmıdır yoksa ihtimal midir çünkü arkadaşım çocukta engel varsa aldırmayı düşünüyor ve bende böyle bir vebal altına girmesini istemiyorum cevaplarınız için teşekkür ederim simdiden ..
İkili test değer yüksek çıktı malesefAma ikili tesin hata payi %30 temiz cikabilir sakin olun
Arkadaşım 22 yaşında . ikili test değeride yüksek çıkmışCanım amniyosentez testinin doğruluk payı %99,9 dur.kesinlikle doğru çıkar.arkadssinin yaşı kaç?? İkili veya üçlü test bazen yanlış sonuçlar verebiliyormus.doktorum söylemişti.
Olsun diyorumki ikili testte hata payi var o aralikta olabilirİkili test değer yüksek çıktı malesef
Hiçbirsey çıkmaz bak görürsünüz.iyi haberlerinizi alırsınız ..Arkadaşım 22 yaşında . ikili test değeride yüksek çıkmış
İnşallah yaaaaHiçbirsey çıkmaz bak görürsünüz.iyi haberlerinizi alırsınız ..
İnşallah dediğiniz gibi bişey çıkmazOlsun diyorumki ikili testte hata payi var o aralikta olabilir
Ya inşallah umutlandım şimdiAma daha sonuçlar cikmamiş üzulmeyin .genelde yaptiriyorlar bir şey çikmiyor.
Amniyosentez kesin sonuç verir. Bir ihtimal değil direk bebeğin kromozomlarına bakılıyorMerhaba kızlar bir sorum olucak arkadaşım 3 aylık hamile ve ikili test yapıldı sonuç yüksek değer çıktı doktorda down sedromundan şüphelendi ve plesentadan sıvı aldı şimdi testin sonucunu bekliyoruz sorum şu ; karnında sıvı alınıp test yapıldığında bunun kesinliği nedir kesin down sedromu varmıdır yoksa ihtimal midir çünkü arkadaşım çocukta engel varsa aldırmayı düşünüyor ve bende böyle bir vebal altına girmesini istemiyorum cevaplarınız için teşekkür ederim simdiden ..
İkili test için bişey diyemem sonuçta riski belirtiyor ama amniyosentez hatalı çıktı ise o laboratuvarı dava edebilir çünkü amniyosentez kesin sonuç verir. Hatalı sonuçta laboratuvar numuneleri karıştırmış demektir. Yoksa test kesin sonuç verir.Benim bi tanıdığımda da testlerde dow sendromu çıktı amniyosentez yapıldı onda da doğrulandı kıyamadı bebeğine veee gayet sağlıklı doğdu o yüzden şahit olduğum için amniyosenteze asla %100 diyemem
Şikayet etmiş olabilirler canım bilinçli bi aileydi sonrasını pek bilmiyorumİkili test için bişey diyemem sonuçta riski belirtiyor ama amniyosentez hatalı çıktı ise o laboratuvarı dava edebilir çünkü amniyosentez kesin sonuç verir. Hatalı sonuçta laboratuvar numuneleri karıştırmış demektir. Yoksa test kesin sonuç verir.
Benim cokkkk taniidigima oyle dedi doktor en yakin arkadasima da oyle dedi arkadasim agladi ama asla aldirmicam dedi simdi cocugu 11 aylik turp gibi hic bi engel durumu vs yok. Ben cok duyuyorum bunu cevremde ama cocuklar hep sapasaglam doğuyor bence aldirmasunMerhaba kızlar bir sorum olucak arkadaşım 3 aylık hamile ve ikili test yapıldı sonuç yüksek değer çıktı doktorda down sedromundan şüphelendi ve plesentadan sıvı aldı şimdi testin sonucunu bekliyoruz sorum şu ; karnında sıvı alınıp test yapıldığında bunun kesinliği nedir kesin down sedromu varmıdır yoksa ihtimal midir çünkü arkadaşım çocukta engel varsa aldırmayı düşünüyor ve bende böyle bir vebal altına girmesini istemiyorum cevaplarınız için teşekkür ederim simdiden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?