Plesentası Aşağıda Olanlar

meraklianne10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
72
37
28
31
Merhaba bayanlar bebeğimin doğumuna az kaldı ben hep normal doğum istedim ama eş aşağıda olduğu için doktorum normal doğum yapamayacağımı söyledi. Plesenta previa değilim aşağıda yanda kanalın 2 cm uzağında bebeğin eşi benim gibi olup da doktoru normal doğum yapabileceğini söyleyen oldu mu acaba.

Benim de 3 cm yakinda. Alttan ultrasonla bakayım 4.5 cm falan sa zorlayabiliriz normal doğuma madem ısrar ediyorsun dedi. Kararsızkkaldım. Bebeğimi kendimi riske atmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Benim de 3 cm yakinda. Alttan ultrasonla bakayım 4.5 cm falan sa zorlayabiliriz normal doğuma madem ısrar ediyorsun dedi. Kararsızkkaldım. Bebeğimi kendimi riske atmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Saglikla sihatle kucagimiza aliriz insallah kuzucuklarimizi hayirlu dogumlar dilerim cok az kalmis sizin dogumunuza da

Teşekkürler aslında SAT a gore 21 mart gözüküyor. Fakat plesantanizin konumundan dolayı 7-12 mart arası almayı planlıyor doktorum. Bakalim ayın 29 nda karar vereceğiz. Hayirlisiyla alırız bebeklerimizi kucagimiza. Onlar iyi olsun da önemli değil.

Benim doktorum gün vermedi hala, asıl doğum tarihim sat a göre 23 mart bu hafta gideceğim belki gün söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…