Plesentenin erken yaşlanması

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
kızlar bademcik enfeksiyonu tehşisi ile penisilin iğne kullanmaya başladım bir gün önce. Eşim beni ailemin yanına bıraktı kendi kendimi idare edecek durumda değilim diye. Annemde penisilin agır bir ilaç diye beni burdaki kadın doğumcuya götürdü dr cok iyiydi bastan sona tekrar tetkikler isteyip beni muayane etti ultrasyon da plesenteden şüphelendi ayrıntılı ultrasona soktu ve orada plesentede yaşlanma cıktı bu durum gebeliğimin haftasında sakıncalı görünüyormuş kendi dr anlat plensenteyi incelesin dedi risklerini anlattı can sıkıcı şeyler bu durumu yaşayan varmı?

Benim 36. Haftamda başladı, bebek beslenemedi kilo almadı, 38de bebeğim doğdu sezaryenle. Kaçıncı haftadasınız?

27+4 günlük hamileyim. İki haftada sezeryanamı aldılar? 32 haftadan sonrasını normal kabul ediyoruz dedi seninki cok erken dedi

27+4 günlük hamileyim. İki haftada sezeryanamı aldılar? 32 haftadan sonrasını normal kabul ediyoruz dedi seninki cok erken dedi
Yaşlanmanın derecesi falan varmış, uzun süre geçince kopma vs riski olur hem bebek de beslenemiyor diye alındı ama benim bazı başka kan sorunlarım da vardı, her şekilde 38de alınacaktı. O iki hafta öncesine kadar iyi kilo alan bebeğim son 2 hafta kilo almamıştı. Ama 3900 civarı ve sağlıklı doğdu, siz de sağlıkla zamanı geldiğinde doğumu gerçekleştirirsiniz inşallah.

Kilosu masallah cok ıyıymış erken doğmasına ragmen benim bebeğimin kilosu 1 kg cıvarında daha cok minik kısa zamanda başka bir hastaneyede gitmeliyim engellemenin yolu yokmuymuş?

Kilosu masallah cok ıyıymış erken doğmasına ragmen benim bebeğimin kilosu 1 kg cıvarında daha cok minik kısa zamanda başka bir hastaneyede gitmeliyim engellemenin yolu yokmuymuş?
Bana söylenen plesenta zamanı gelince yaşlanır, yıpranır bu genelde son haftalarda olur paniklemeyin vs tarzındaydı sizin zamanınız varmış epey, en iyisi uzman birinin takibi altında olmak. Güzel haberlerinizi alırız inşallah.

İnsallah cuma günü gideceğim prof. Dr a gelişmeleri bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…