Cilt Bakımı Ürünleri Plus Dermo Soft Kullanan Varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi anemon34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
A

anemon34

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu plus dermo soft ürünlerini kullanan varmı?Bu markanın havyar kremini almayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.Nasıl tavsiye edermisiniz?:enbuyukkk:

Ben plus dermo softun propolisli kremini kullandım geçen ay sivilcelerim için güzl biri ürün sivilceleri hemen kuruttu ve düzenli olarakta kullanıyorum günlük nemlendirici olarak sivilce çıkmıyor artık yüzümde nemlendirici özelliğide gayet güzel sanırım havyar kremide güzeldir plus dermo softun tüm ürünleri güzel diye duymuştum ama yinede sen bilirisin arkadaşım.

Dün sipariş verdim cnm.Plus Dermo Soft un havyar kremini yarın elimde olacak bakalım sonuçlarını yazacağım.

Arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum ve tek kelimeyle muhteşem ötesi bir ürün diyorum.Çünkü şimdiye kadar okadar ürün kullandım ve ilk defa bir kremin bu kadar kısa sürede etkisini görmeye başladım.Hem çok güzel nemlendiriyor,hem de lekeleri temizliyor şunu söyleyim inanmayacaksınız belki ama alın çizgilerinde azalmalar oluyor.On üzerinden 10 verdim ben bu ürüne

Sana söylemiştim canım bu üründen memnun kalırsın demiştim.Hadi gözün aydın bakalım:)

Bu gün bende Dermo Softun Havyar kreminden sipariş verdim.Gece bakımı için çok güzelmiş tahmin ediyorum iyi gelecek bakalım ürün 2 günde gelir sanırım

Bu gün bende Dermo Softun Havyar kreminden sipariş verdim.Gece bakımı için çok güzelmiş tahmin ediyorum iyi gelecek bakalım ürün 2 günde gelir sanırım

ben dün başladım iyi olduğunu duydum hint yağıyla beraber kullanıyorum sonucu yazarım

Buradaki yorumlardan yola çıkarak Plus dermosoft un kaş kirpik yağı ve propolis kremini sipariş ettim dermosoftmarket sitesinden. sonrasını merak ediyorsanız sonuc = "iyi ki de etmişim" dedirten cinsten.

Merhaba
Dermosoft ürünlerini satın almak istiyorum. nereden temin edebilirim acaba, kendi sitesi var ama güvenilir mi bilemiyorum.

Bende merak ediyorum bu markanin ürünlerini tavsiye eder misiniz nasill temin edecegizz

Ben de selulit yağını aldım bugun. Bakalım sonuçlar nasıl olacak

Ben selülit yağına 10 üzerinden 7 veriyorum :) kokusu bile hoş bence,kolalı jelibon gibi:) keske daha duzenli kullansaydım belki 10 verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…