Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 lus u tıkla.ordan tercihleri ve özelleştiri tıkla.daha sonra zepp  arkadaşın tariflerini harfiyen uygulayınca oluyor.eğer yine yapamazsan yardımcı olurum.bu arada zepp çok teşekkür ederim.
lus u tıkla.ordan tercihleri ve özelleştiri tıkla.daha sonra zepp  arkadaşın tariflerini harfiyen uygulayınca oluyor.eğer yine yapamazsan yardımcı olurum.bu arada zepp çok teşekkür ederim.arkadaşlar ben yaptım oldu ama anlayamadığım :uhm:kızımın msn açtım çevrimiçi müzik çalıyor ama çevrimdışı yaptığımda müzik çalmıyor sizin msn oluyormu
ya bendede öyle oldu arkadaşım.bende anneme yaptım.çevrim içide meşgulde ve diğerlerinde müzik çalıyor ama çevrimdışı girince müzik çalmadı.acaba yanlışmı yaptık bi yerde lütfen bilgilendirirmisiniz
 yinede denemek isteyenler icicn söle anlatayım plus olan msnlerde merak ettıgınız kişinin sag tuşla tıklıyorsnuz anlık iletı falan dıyorya oranın en sonunda plus özellıklerı var orayı tıklayıp olay bildirimlerını secıyorsunuz ordanda yeni bilidirm oluştur dıyor oraya girip ilerliyorsnz herhangi bir ses yada muzik secıp sonlandırıyornsz ama cevrımdısıyken anlamamız gereken ses cevrımıcıyken calıyor yani ters oluyor olay isteyen tekrar tekrar yapsnnsositososito
 yinede denemek isteyenler icicn söle anlatayım plus olan msnlerde merak ettıgınız kişinin sag tuşla tıklıyorsnuz anlık iletı falan dıyorya oranın en sonunda plus özellıklerı var orayı tıklayıp olay bildirimlerını secıyorsunuz ordanda yeni bilidirm oluştur dıyor oraya girip ilerliyorsnz herhangi bir ses yada muzik secıp sonlandırıyornsz ama cevrımdısıyken anlamamız gereken ses cevrımıcıyken calıyor yani ters oluyor olay isteyen tekrar tekrar yapsnnsositososito