• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PMS Dönemi Aşırı Duygusallık Sorunu

ceryceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
104
86
28
28
Merhaba, ben son 1 senedir adet öncesi dönemlerinde aşırı bir duygusallığa kapılıyorum. Bazen sinir geliyor bazen ağlama hissi. Adetimden 10 gün önce başlıyor resmen ve hergün devam ediyor. Bir dua okurken veya bir müzik dinlerken bir anda ağlamaya başlayabiliyorum. Özellikle bir konuyu kafama taktıysam onları düşünüp saatlerce ağlıyorum. Bu dönemlerle başa çıkmakta gerçekten zorlanıyorum. Sizde de oluyor mu ne gibi önlemler alıyorsunuz acaba? Var mıdır bir yolu doktora mı gitsem bilemedim zaten antidepresan da kullanıyorum panik atak nedeniyle :(

Ben de sinirli ve ağlak oluyorum. Mesela dün kedim halıya kusmuş oturdum ağladım. Ağlayınca rahatlıyorum geçiyor. Bir çözümü yok bence bunun için antidepresan kullanmaya gerek yok. Bitki çaylarıyla destekleyebilirsin papatya melisa vb ya da passiflora şurubu kullanabilirsin

Ben de çok sinirli oluyorum bazen ağlıyorum rahatlıyorum pek buna yapacak birşey yok ben ve çevremdekiler bu dönem halimi kabullendiler

Ben de kendimi bildim bileli pms çok belirgin geçer tüm belirtileri ile full yaşarım ama bu son 10 gün olan duygusallık gerginlik çevremdekileri çok yansıyor o yüzden ben de dideral kullanıyorum günlük yarım doz da olsa çok faydasını görüyorum

Ben de kendimi bildim bileli pms çok belirgin geçer tüm belirtileri ile full yaşarım ama bu son 10 gün olan duygusallık gerginlik çevremdekileri çok yansıyor o yüzden ben de dideral kullanıyorum günlük yarım doz da olsa çok faydasını görüyorum
Ne ilacı tam olarak, doktor önerisi mi?

Back
X