Pnrkrdnz'nin Nişan Davetiyesi :)

ay çok tatlı ya bayıldım bayıldımmm.davetiyeniz gibi Allah neşenizi eksik etmesin

Ben sizi ceyız topıgınden tanıyorum
kavusmnanıza cok sevındım.mutluluklar dılerım Allah tamamına erdırsın...

aaaa bayıldım çok guzel.çok farklı.gencecik kızlar bayık bayık eski davetiyelerden kullanıyorlar senin ki çok harika cnm.

Canım nişan davetiyen çok şekermiş. İnşallah evliliğinizde en az bu kadar tatlı olur.

çok şeker çok beğendim Allah bir yastıkta kocatsın mutluluğunuz daim olsun

ay çok tatlı ya bayıldım bayıldımmm.davetiyeniz gibi Allah neşenizi eksik etmesin

Aminn canım inşallahh

Ben sizi ceyız topıgınden tanıyorum
kavusmnanıza cok sevındım.mutluluklar dılerım Allah tamamına erdırsın...

Evetttt canım kavuşuyoruz Allah nasip ederse bizde

aaaa bayıldım çok guzel.çok farklı.gencecik kızlar bayık bayık eski davetiyelerden kullanıyorlar senin ki çok harika cnm.

Değişik bişi istiyoduk gönlümüze göre bulduk canım teşekkürler

Orjinal ve çok şekerler, mutluluklar dilerim canım

Teşekkür ederim canım

Canım nişan davetiyen çok şekermiş. İnşallah evliliğinizde en az bu kadar tatlı olur.

Aminnnn inşallahhhhh canım

çok şeker çok beğendim Allah bir yastıkta kocatsın mutluluğunuz daim olsun

Aminnn inşallahhhhh

çok şirin tü tü tü maşAllah

Teşekkürler

Çok şirin yaa bayıldım :) Hayırlı uğurlu olsun inş.

Bu gördüğüm en şeker davetiyelerden biriii :)))
Mutluluklar diliyorum, Allah tamamına erdirsin.

CAnımmmm bayıldım davetiyene.. sanırım içindekileri okumak için harekete geçtiğinde ok kalbine gelioo çok güzell :)

Benimde 8 ekimde nişanım ama davetiyeye gerek var mı emin olamadık. 60 Kişilik vs olacak. Sence gerekir mi ?

Çok teşekkür ederim canımm
Evet okumak için çektiğinde ok kıza geliyo
60 kişilik bir davetse gerek yok canım ama sen istiyorsan neden olmasın yada kendın tasarlayıp bişi yapabilirsin mesela davetiye yerine magnet gibi bir şeyde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…