Aynen bencedeAyda 2 yarışma olsa daha iyi olur gibi
@Nevreste
Canim.bir onceki yarismada buyuk vardi o yarismadan sonra 3 senelik suculent curuduBu arada konuyla alakasız olacak ama suculentlerinizi hiç çoğaltmayı denediniz mi
YaaCanim.bir onceki yarismada buyuk vardi o yarismadan sonra 3 senelik suculent curudu
Cu yarismadaki turler farkli farkli
Yapraktan cogalmiyor canim kokten yeni fide cikiyor cogalinca kendiliginden cogaliyor vitamin al bende hastalik oldu cesit cesitYaabende yeni yeni sardım çok hoşuma gidiyorlar . Yapraktan çoğaltmaya çalışıyorum.
Bilmiyorum , miucandannn korkuyorum nevroş@Lunya poğaça yapmayacak mısın
Sen yapsana yaa... sen katılmayınca eksik kalıyozz...@Lunya poğaça yapmayacak mısın
Canım çok istedim.Yapmayı istediğim ve iyi yaptığımı düşündüğüm 4 tarif yapıldı.Yeni tarif ayarlayayım derken aksilikler olduSen yapsana yaa... sen katılmayınca eksik kalıyozz...
Tamam canım sen bilirsinBilmiyorum , miucandannn korkuyorum nevroş
Hayırlısı olsun ablamİyi geceler hanımlar herkesler iyidir umarım fırsat bulup gelemiyorum hiç..Perşembe dönüyorum eve yarışmaya katılamadım bu sefer @Nevreste sanada haber veremedim canısı.
Hayırlısı olsun ablam
Allah kolaylık versin ablamKısmet olmadı canısı burdada sürekli koşturmaca halindeyim.
Oğluş diş çıkartıyor abla peş peşe çıktı dişler çok huysuz kimseye bırakamıyorum uykusuzum bugün inşallah bi girişecrğim tekrar bir kere başladım yarı kaldı devamı gelmedi@ervanazlim bizim poğaça nerede kaldıYarın son gün
Olmaz ama yaaBilmiyorum , miucandannn korkuyorum nevroş
Bende temizlik ugruna ceryana geldim 3 gundur belim sirtim soluk alamiyorumCanım çok istedim.Yapmayı istediğim ve iyi yaptığımı düşündüğüm 4 tarif yapıldı.Yeni tarif ayarlayayım derken aksilikler oldu
Temizliğe başladım ve yarın 3 odanın cam, kapı, duvar , koltuk temizliğini halletmem lazım ve son gün
Nasip başka kategoriye:)