Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 1.5 saat :))Oylamaya başlayalım mı![]()
Eline saglikİncileri dizdim![]()
Kazasiz kurtul canimÇok üzülerek katılamadım bu kategoriye, üstelik tarif ismi de vermiştim yapacağım diye... Son güne kadar bekledim yapabilirim belki diye ama mutfağa giremiyorum desem yeridir. Hele buzdolabını hiç açamıyorum
Tariflere bile bakamadım neredeyse. Ya aniden canım çekiyor ya da bakamıyorum, hepten karıştı her şey birbirine
Katılan herkese başarılar diliyorum, hak eden kazansın![]()
En zorlu zamanlarındasın canım, ilk trimesteri atlat hayırlısıyla rahatlarsın.Çok üzülerek katılamadım bu kategoriye, üstelik tarif ismi de vermiştim yapacağım diye... Son güne kadar bekledim yapabilirim belki diye ama mutfağa giremiyorum desem yeridir. Hele buzdolabını hiç açamıyorum
Tariflere bile bakamadım neredeyse. Ya aniden canım çekiyor ya da bakamıyorum, hepten karıştı her şey birbirine
Ellerine sağlık nevoşumİncileri dizdim![]()
Hayırlısı olsun canım hiç problem değilÇok üzülerek katılamadım bu kategoriye, üstelik tarif ismi de vermiştim yapacağım diye... Son güne kadar bekledim yapabilirim belki diye ama mutfağa giremiyorum desem yeridir. Hele buzdolabını hiç açamıyorum
Anlayışlı ablacığım benimHayırlısı olsun canım hiç problem değilBen buralar tehlikeli diye seni etiketlemedim
Yoksa çağırırdım nerede tarifimiz diye
![]()
İnşaallah canımAnlayışlı ablacığım benim
Çok teşekkür ederim. Çok özledim sizi, inşallah hemen toparlarım da geri dönebilirim aranıza![]()
Teşekkür ederim NevoşumHanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
sidelya
leylmira
yasminsay
H E
Saksi_Degilim_Ben
Shoryuken
retro_hippo
chiLL
@MAL KABUL
_Bayankus_
@Ytmz
Makyajkolik13
evlaefe
@cantan3m
@Hazal
Ece_ce
C cibilicibilisaksak06
darkmore
BeyazOrkidem
Elalis
gurtmingotam
@tuzsuz_ruh
@Selinokay
terelelli34
askbahcem
Teşekkürler. Ben de hemen oy kullanmak istiyorum lakin çok kararsızımHanımlar oylama başlamıştırHepinize bol şans diliyorum
sidelya
leylmira
yasminsay
H E
Saksi_Degilim_Ben
Shoryuken
retro_hippo
chiLL
@MAL KABUL
_Bayankus_
@Ytmz
Makyajkolik13
evlaefe
@cantan3m
@Hazal
Ece_ce
C cibilicibilisaksak06
darkmore
BeyazOrkidem
Elalis
gurtmingotam
@tuzsuz_ruh
@Selinokay
terelelli34
askbahcem
Ben de çok kararsızımTeşekkürler. Ben de hemen oy kullanmak istiyorum lakin çok kararsızım![]()
Bana yine yollar kocişimi gosteriyorBen de çok kararsızım![]()