ohh sefaaaaann olsunSabıka kaydınıtemizledin yani, @Nevreste ile inanmış gibi yapacağız.
Bende bugün çıkacağım, akşama kadar sahilde çocukluk arkadaşlarımla takılıp, birlikte sabahlayacağım.
Bu gün kafa boşaltma günü.
Hava iyi sağolasın canım benim, üşütmem sanırım.ohh sefaaaaann olsun
İyi eğlencelerrr
Üşütme saakınnn
Bende merak ettım ne dıcen@Nevreste nerdesin anacum uyan da gel hadeeee çatlayacağım meraktan hadeeee
Poğaça fikrimi soylucem uyansın bence çok heyecanlandım uyan kizzzz nevoşBende merak ettım ne dıcen
O uyuyodur
Tarifini mi kaydettireceksin duzsuz?Poğaça fikrimi soylucem uyansın bence çok heyecanlandım uyan kizzzz nevoş
IvettttttTarifini mi kaydettireceksin duzsuz?
Uyanmıştırda, işleri yoğundur.Ivettttttama uyanmiyor
Nevoş o işini beş dakke bırakıp geliversen ya canoooooo benim durun çok acil yapmaya başlamam lazimmmmmmmmmmmmmmmUyanmıştırda, işleri yoğundur.
baba baba baba baba baba baba baba baba Kaptan ne işin var burada senin hem bugün daha ayın 31'i 1 Nisan'da başlıyor yarışma tarih notu iliştirilmesine gerektiği için kabul edilmeyebilirNevoş o işini beş dakke bırakıp geliversen ya canoooooo benim durun çok acil yapmaya başlamam lazimmmmmmmmmmmmmmm
Yawrucum sen rahat ol ben bugün başlasam 3 güne ancak yetişecek bir poğaça olacak o zaten nevoşum kabul ederse kapişşşbaba baba baba baba baba baba baba baba Kaptan ne işin var burada senin hem bugün daha ayın 31'i 1 Nisan'da başlıyor yarışma tarih notu iliştirilmesine gerektiği için kabul edilmeyebilir
Kapış kapış de ben boşuna hamur karma diye dedim tamam mademYawrucum sen rahat ol ben bugün başlasam 3 güne ancak yetişecek bir poğaça olacak o zaten nevoşum kabul ederse kapişşş
Ahahahahahhah teşekkür ederim beni düşündüğün için bebeğim sunum resmimde sana da yer vericem insallahhhKapış kapış de ben boşuna hamur karma diye dedim tamam madem
Bak bak heleee baaakkk..Yawrucum sen rahat ol ben bugün başlasam 3 güne ancak yetişecek bir poğaça olacak o zaten nevoşum kabul ederse kapişşş
Yavvv jeste bak neler de düşünmüş benim kaptanımAhahahahahhah teşekkür ederim beni düşündüğün için bebeğim sunum resmimde sana da yer vericem insallahhh