Sidelya'da bayağıdır katılıyor ve sunumları sahiden güzelFotograf kalitem kotu gibi benim. Aslinda bende cok begendim sunumumuama sevgili kk yine begenmedi olsun canlari sagolsun
Rica ederim canım benim :) ben de teşekkür ederim :)Beğendim canım tarifi için teşekkürler :)
Herşey benim başımın altında çıkıyorKesin @Nevreste kavgayı cikarmistir
Ay yok olur mu onun sunumuna bende bayildim zaten gercekten guzel ve basarili bildigimiz hepimizin sevdigi bir tarif.Sidelya'da bayağıdır katılıyor ve sunumları sahiden güzelTabi tarifleride Sonunda kazanacak gibi görünüyor.Sen de birgün kazanırsın kendine ve poğaçana haksızlık etme
Bir sarma sarma konusu olmuş sanırım, pek birşey anlamadım.Boşver tadını kaçırma
Bırakman lazım artık ramazan gelmeden bari insanları günaha sokmaHerşey benim başımın altında çıkıyor
Şu kadarını söyleyelim yarışmanın başından sonuna bir sürü banlanmalar oldu ve kategori sonunda yarışmaya bir süre ara verildi@yasminsay ben cok merak ettim nolmus ki ya bana da anlat ya da nasil bulabilirim
Kız 3 neee... ben 5. Katılışımda kazandım.. 1 senedir iki kategori hariç hep katıldım..Ay yok olur mu onun sunumuna bende bayildim zaten gercekten guzel ve basarili bildigimiz hepimizin sevdigi bir tarif.
Tabi belki bir gun biz de kazaniriz. Bu benim 3. Katilisimdi
Olmaz bu yıl yine ortalığı karıştırmam lazımBırakman lazım artık ramazan gelmeden bari insanları günaha sokma
Ne yaptınNevroş ortalığı karıştırdım
Geçen kategoriyi bilmeyeler varmış..Ne yaptın
Vay be cok ilgincmis yemeklerin oldugu kategoride bile cimbizlar hava da mi ucustu, ne diyim. Umarim bu sene boyle olaylar olmasin.Şu kadarını söyleyelim yarışmanın başından sonuna bir sürü banlanmalar oldu ve kategori sonunda yarışmaya bir süre ara verildi
Benim 20den fazla olmuştur ve altı üstü 2 defa kazandım.Tariflerim ve sunumları kötü mü acabaAy yok olur mu onun sunumuna bende bayildim zaten gercekten guzel ve basarili bildigimiz hepimizin sevdigi bir tarif.
Tabi belki bir gun biz de kazaniriz. Bu benim 3. Katilisimdi
Tabi ki herkes senin gibi eski miGeçen kategoriyi bilmeyeler varmış..
4. katılımım, ardı gelir mi bilmiyorum.Kız 3 neee... ben 5. Katılışımda kazandım.. 1 senedir iki kategori hariç hep katıldım..
Ben hep oylayan taraftim. Corbalar kategorisiyle bir hirs geldi bana. Kazanacam da kazanacam yaniKız 3 neee... ben 5. Katılışımda kazandım.. 1 senedir iki kategori hariç hep katıldım..