- Emoji Skoru
- 19.679
- Puanlar
- 198
Hayirli ugurlu olsun tebrik ederim Saglikli bir hamilelik,saglikli kolay dogumlarin olsun insallah. Darisi isteyen herkese.Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım
Amin canım. Hayırlısıyla, sağlık sıhhatle kucaklarımıza almak nasip olsun
Evetttttben de inanamıyorum hala, çok şükür.. Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, tabi başta yasminsay ve cocomun inşallah
Rabbim çifte mutluluk nasip etti ailemize, elhamdulillahinşallah sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur
Amin amin aminHayirli ugurlu olsun tebrik ederim Saglikli bir hamilelik,saglikli kolay dogumlarin olsun insallah. Darisi isteyen herkese.
İnşallah canım benim.Canımm ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim nazardan saklasın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Allah nasip etti ne güzel. Ablanla beraber ay çok hoş
Darısı @yasminsay ve @CocoChanelmademoiselle canlara inşallah
İnşallah kuzumm, inşallah.Darısı @yasminsay a olsun inşaallah
Hayırlısı ile sağlıkla olsunlar inşaallah
Heç isteKamuoyu bize alisti aslinda cok da rezil sayilmayiz
@LezzetliCipetpet hayırlı olsun canım çok sevindim vallahi Allh kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynı zamanlarda teyze olacaksınız ne güzel maşallah darısı yasminin coconun ve tüm anne olmak isteyenlerin başına
İnşallah canlarÇok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım
Evetttttben de inanamıyorum hala, çok şükür.. Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, tabi başta yasminsay ve cocomun inşallah
Rabbim çifte mutluluk nasip etti ailemize, elhamdulillahinşallah sağlıkla kucağımıza almamız da nasip olur
Sen varsin hemHeç iste
Herzaman yanindayim ben yakarim buraları kanka ayıpsınSen varsin hembana bise olmaz ki sen varkene dimi kankeyto
HAHAha hep boyle sallasana sana da bana da pek yakisiyor yaaa arkidis olmakHerzaman yanindayim ben yakarim buraları kanka ayıpsın(sallıyor inanma)
Benimle bir arkadaş olan pişman bir olmayanHAHAha hep boyle sallasana sana da bana da pek yakisiyor yaaa arkidis olmak
Ben her zaman dikkat çekiyorum da madalyanın dikkatini çekemiyorum bir tekHahahha peynirlisi otlusu çökeliklisini gördük de bunu kimse görmemiştir
Çok dikkat çekersin
Keseriz abla nolacak derdin o olsun beyaBenimle bir arkadaş olan pişman bir olmayan
bana arkidis değil gardaş lazımmış gardasss
Habamsinifi güle güle de okuldan gidiyorlarken birbirlerini hatırlamak için birşeyler veriyorlar ya iki kişide biyerlerini kesiyorlar birlestirip kan kardeşi olmak için hah öyle bişey lazim
Madalyayı tavlamamiz lazımBen her zaman dikkat çekiyorum da madalyanın dikkatini çekemiyorum bir tek
Kesme yav şaka yapıyorum :)))Keseriz abla nolacak derdin o olsun beya
O bize bakmıyor beğenmiyor sanırımMadalyayı tavlamamiz lazım
Ne koyam valla bilmiyorum.Kesme yav şaka yapıyorum :)))
Demek poğaça yapacaksın ha neliii içine ne koyacaksın?
İnanamiyorum .... çok mutlu oldum... hayırlı uğurlı olsun cnm...Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım