- Emoji Skoru
- 23.685
- Puanlar
- 598
Nevreste bana elinde oklavalı smiley gönderdi hıııı cıs dedi@Saksi_Degilim_Ben gel bakem buraya
Hala gelen kutumda bir mesaj göremiyorum
Yaaasssaaahhh mı @NevresteNevreste bana elinde oklavalı smiley gönderdi hıııı cıs dedi
Sürprizi bozulmasınNevreste bana elinde oklavalı smiley gönderdi hıııı cıs dedi
Olsun biz ona yeniden isim koyarızBen dediğim şeyden bambaşka bişey çıkacak diye korkuyorum@H E @Nevreste
Ben söylemem kendisi söylüyorsa karışmamMinnak kalbimi kırdınız
Eskiden 2 oy verebiliyorduk :)Yarışmalarınızı severek izliyoruz
Bir kerede bir kaç oy hakkımız olsa olma mı ? Bir de böyle deneseniz.. valla birini severken diğerine haksızlık ediyormusum gibi geliyor bazen, parmağım iniş izni bekleyen uçak gibi havada birkaç tur atıyor ..
Daha önce denedik canımYarışmalarınızı severek izliyoruz
Bir kerede bir kaç oy hakkımız olsa olma mı ? Bir de böyle deneseniz.. valla birini severken diğerine haksızlık ediyormusum gibi geliyor bazen, parmağım iniş izni bekleyen uçak gibi havada birkaç tur atıyor ..
Gel kız poğaçaları beraber yicezMinnak kalbimi kırdınız
Evet, hamileyim çok şükürAy hamile misiniz, ablanız da hamileydi sanırım ne tatlı.Dilerim sağlıcakla gelsin iki minnoş da.
Ayyy allah korusun ya tutmazsaBen söylemem kendisi söylüyorsa karışmamAma şu var gösterdiği resim ile kendi sunumu tutmazsa
Tarifte problem vardır diyeceğizAyyy allah korusun ya tutmazsa
Sunum çok önemliAnammm anamm anamm anam sunumları bakın hele
@nehirnil111 nehirim yavrum senin bu yarismalara katilmaman cok büyük kayıp.tariflerini paylastigin konunu gorunce agzim acik kaldi.sende yarismaya katilsana..o guzel maharetlerini bi bizde gorek
Canım Nehir'de eski yarışmacılarımızdan yapar yarışmaya bir poğaça niye yapmasın@nehirnil111