Denemeler yapmak lazımBi hamur açmayı bi de pastayı beceremiyorum
Teşekkür ederim canımPasta çok nefis gözüküyor, nice mutlu seneleri olsun
Ben kendimi hatırlatırım sen dert etmeSeni unuttum Ama daha kimler var diye geziniyordum Teşekkür ederiz
Zaten yeni başladık mutlaka hatırlardıkBen kendimi hatırlatırım sen dert etme
Beceremediğim için hiç bulaşmıyorum pastaneler benden güzel yapıyorDenemeler yapmak lazımBen de pastada genelde doğaçlama yaparım.Tek bir tarifim yok.Kafama göre takılıyorum diyelim
Çocuk olunca ev yapımına öncelik veriyoruzBeceremediğim için hiç bulaşmıyorum pastaneler benden güzel yapıyor
Enfes olmuş, maharetli ellerine sağlık canım benim.Benim kızçelerin doğum günü pastasıYarın doğum günleri bugün kutladık.Biraz aceleye geldi ama tadı güzel olmuş
Eki Görüntüle 2130859
Eki Görüntüle 2130860
Daha gelmedi ama şimdiden her şey ona göre ayarlanıyorÇocuk olunca ev yapımına öncelik veriyoruzHazırlarda katkı maddesi daha fazla oluyor... Mutfak ile aran iyi mutlaka onlarıda iyi yaparsın
@LezzetliCipetpet bize puf puf mayalı poğaça yapacak diyorlarBir haftadır canım şöyle puf puf mayalı poğaça çekiyor. Yapan olduğunda bana da yollarsa çok makbule geçecek 
Canım senin el açması raviolini gördükten sonra bence her türlü yemeği tatlıyı yaparsınBeceremediğim için hiç bulaşmıyorum pastaneler benden güzel yapıyor
Teşekkür ederim canımEnfes olmuş, maharetli ellerine sağlık canım benim.
Gittiler, sonra ben çıktım dışarı. Geç saatte döndüm, hala koşturuyorum@yasminsay şekerim nerelerdesinMisafirler gitti mi
Ay hadi becerebilirsem inşallah @LezzetliCipetpet bize puf puf mayalı poğaça yapacak diyorlar
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşaallahDaha gelmedi ama şimdiden her şey ona göre ayarlanıyor
O gün şansıma çok düzgün açıldı hamur ama bazen börek açıyorum nimet ama ağzı bi tarafa gidiyor gözü bi tarafa gidiyor tövbe estağfurullah bi haller oluyor 5gen 6genCanım senin el açması raviolini gördükten sonra bence her türlü yemeği tatlıyı yaparsın
Poğaça yapmakta ne varAy hadi becerebilirsem inşallah