Bu hafta yemekteyizde biri magnolia yapmıştı, yarışmada yarışan bey tatlıyi beğenmeyip söyle demişti. "Cilekleri çıkarın, bisküviyide çıkarın, işte bi sutlac. " ne alakaysa
Sağolasın canım benim, inşallah Rabbim göstersin o günleri de. Güzel gören yüreğinden öpüyorum.Rabbim kendi bebeklerine yapmayı nasip etsin.Sen ne güzel yürekli bir kadınsın
@H E sen ne çektin be kuzum ya
Amin inşaallahSağolasın canım benim, inşallah Rabbim göstersin o günleri de. Güzel gören yüreğinden öpüyorum.
Belki ondan yapmıştırHazır paketleri çıkmış, çilenkli pudingin. @H E görseydi kesin onu alıp yapardı.
@H E hafta sonu pek gelmiyor.Olabilir, beklerim
Zaten ev yapımı olan daha güzel duruyor, @H E kesin hazır paketten yaptı.@H E hafta sonu pek gelmiyor.Biz o gelene kadar sallayalım
Sen şimdi He güzel yapamamış mı demek istiyorsunZaten ev yapımı olan daha güzel duruyor, @H E kesin hazır paketten yaptı.
Evet, bak benim tatlım halâ övgü alıyorSen şimdi He güzel yapamamış mı demek istiyorsun
Ben yapsaydın benim tarifte güzel olurduEvet, bak benim tatlım halâ övgü alıyorhalâ deneyenler var
@H E becerememiş
Sen katılmadın diye @H E kazandı zatenBen yapsaydın benim tarifte güzel olurdu
@H E ne çektin bizden
Yok o kadar değilSen katılmadın diye @H E kazandı zaten
@deynepnaz geldiYok o kadar değil
O vizelerden dolayı üyelip iptali yaptı@deynepnaz can, hippo ceza mı aldı yoksa vizeler için banlattı mı kendini?
Ve de çıkmak zorundayım şimdi@deynepnaz geldi
Munenin profiline yazmış,vizeler için çalışması lazımmış ,bir süreliğine üyelik iptali yaptırmış,arada yapıyor böyle@deynepnaz can, hippo ceza mı aldı yoksa vizeler için banlattı mı kendini?
İyi bari, 2 hafta ara verdi yaniO vizelerden dolayı üyelip iptali yaptıSınavı bitince geri gelecek
Ve de çıkmak zorundayım şimdi
Munenin profiline yazmış,vizeler için çalışması lazımmış ,bir süreliğine üyelik iptali yaptırmış,arada yapıyor böyle