• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Evet haklisin ama kiyamiyorum ki :KK43:
Yarindan itibaren bana bir destek olun biraktirayim :))
Göğsüne bal sür üstüne kuru çay koy yapışsın göster bakalım emecekmi hala:KK70::KK70::KK70: bi arkadaş öyle yaptı bizim bırakırdı hadi kuzum yaparsın yemekten gıda alması gerek artık onun kıyamayacak bisey yok ananda sana kıyamadı sonuç kazık kadar kadın oldun:KK70:

Saka mi yapiyosun cidden
Göğsüne bal sür üstüne kuru çay koy yapışsın göster bakalım emecekmi hala:KK70::KK70::KK70: bi arkadaş öyle yaptı bizim bırakırdı hadi kuzum yaparsın yemekten gıda alması gerek artık onun kıyamayacak bisey yok ananda sana kıyamadı sonuç kazık kadar kadın oldun:KK70:
Gaza bak yaa :D
Onemli olan uyku zamanlari gece napcam hepiniz uyuyor olacaksiniz Efe deliriyor olacak :D

Aynen kacirdik treni. Neden benim aklima gelmedi ki cilenkli puding :KK45:
H E H E cidden dovecek beni.Tamam napam yani madalyan hic yakismamis bende kiskanmadim zaten:lülülü:
:KK70:
Çilekli puding değil o çilekli magnolia tamam mı :63: öyle şey etmeyelim moderin ismini söyleyelim puding diyince bir itici oluyo magnolia çok cekici:KK8:

1 tanesını dene bakalım hoşuna gitcekmı :KK70:
Ben çok sevıyorum .
Normlde şekere batırırlar ben cins oldugum için tuzluyorum :KK14:

53 kiloyum ben diyetle işim olmaz :KK53:
yağlı mağlı ne varsa yap bana o_O
Tuz ve cilek:63:
Almayim bacim ben:KK53:

53 kilo nedir ya 53 nedir :KK51:
Boyumda 175 de de ben en yakin kopruye gidip atlayayim:kızgın:

Back
X