Eşinin anası ile olan telefon konuşmalarını okudumBenim yazdığım 18 yaş vakası,birde eşinin anasıyla olan telefon konuşmasıydısenin dediğin hangisiki acep
Eşinin anası ile olan telefon konuşmalarını okudum
Benim dediğim kız kardeşinin üyeliği ile yazan, işve cilve konusu. Bir trollcü gelip herkese laf etmiş, sizde kadın mısınız diye
Tüm yorumları okudum tek tek, senden alıntı yapılanda başka birinin üşümesi sebebiyle yazdığın yorumu alıntıladı. Ama yatak odasına direk yaptırmak, değişik bir bakış açısıBide banada laf çaktı,meğerse yanlış alıntı yapmış sjskjsk ne d,yonn sen yaaaa didimmm
Tüm yorumları okudum tek tek, senden alıntı yapılanda başka birinin üşümesi sebebiyle yazdığın yorumu alıntıladı. Ama yatak odasına direk yaptırmak, değişik bir bakış açısıneden boşandı acep adam nasıl bıraktı böyle nirvana da gezen hatunu
Düşünemedim, aklım hafzalam almadıAynen ya ben ne yazıyorum o ne anlıyor,kafa gitmiş zaten aklı fikri süslü püslü hatunlardadüşünsene odada direk tepede dönen bir hatun
Düşünemedim, aklım hafzalam almadılibido fışkırıyor hatundan
Bende libidosuzum bosasin beniiiTam terside olabilir bunun,belkide adam libidosuz diyede boşamıştır ne biliyoruz
Bende libidosuzum bosasin beniii
Muhtemeller dahilinde tabi ki, bu sebeple aşırı konuşmaları olabilir.Tam terside olabilir bunun,belkide adam libidosuz diyede boşamıştır ne biliyoruz
Neredesin sen yahu, dün mapısta görünüyordun.Bende libidosuzum bosasin beniii
Muhtemeller dahilinde tabi ki, bu sebeple aşırı konuşmaları olabilir.
Yok mapis degildi o hava almaya ciktiydimNeredesin sen yahu, dün mapısta görünüyordun.
Tühh, cafcaflı konuları kaçırdınYok mapis degildi o hava almaya ciktiydimuyelik iptali yaptirdiydim nasip degilmis geldim geri
Pek bdvye ugramiyorum ilgimi cekerse gidiyorum. Birde msj yaziyorum alintilayan olursa cvp vermiyorum
Tühh, cafcaflı konuları kaçırdın
Keşke konu kapanmayaydı da, ders vereydik ablaEgo tatminide olabilir yani..
Yok mapis degildi o hava almaya ciktiydimuyelik iptali yaptirdiydim nasip degilmis geldim geri
Keşke konu kapanmayaydı da, ders vereydik ablapijamalıların eşleri elinde tuttuğunu görünce, ben ne yaptım diyerek kaçmış konudan. Ben öyle algıladım.
Ruhum daraliyor abla kabima sigamiyorum bir mutsuzluk memnuniyetsizlik uyku hali ibadetten soguma aksatma temizlik yapmak istemiyorum bilmiyorumki yer degistirmem gerek biraz sanirimHayırdırr ne olduda öyle..
Kabullenemedi herhal,illa seksüüü olacaz yani
Ruhum daraliyor abla kabima sigamiyorum bir mutsuzluk memnuniyetsizlik uyku hali ibadetten soguma aksatma temizlik yapmak istemiyorum bilmiyorumki yer degistirmem gerek biraz sanirim