Mide rahatsızlığı sebebiyle sadece karbonatlı hamur işi yiyebiliyorum. Diğer kabartıcı ürünler reflümü azdırıyor.Neden yiyemiyorsun?
Ben de çay istiyorum, biraz önce işim var diye tadıyla içememiştim, ısıtayım da ben de içeyim
Karbonat tadını hamurişinde fazla sevmiyorum ama dokununca mecbur uyulacak, sağlık önemli.Mide rahatsızlığı sebebiyle sadece karbonatlı hamur işi yiyebiliyorum. Diğer kabartıcı ürünler reflümü azdırıyor.
Eceline susadın bence
Poğaca yenmezmi hiç,çayın yanında ne güzel yenirçayın varsa allayım hemen
Aynen canım benim, bende sevmiyorum bu sebeple hiç yemiyorumKarbonat tadını hamurişinde fazla sevmiyorum ama dokununca mecbur uyulacak, sağlık önemli.
Belki vanilya bastırır tadını ama poğaçayada vanilya konulmaz ki, kek te yiyemezsin o zamanAynen canım benim, bende sevmiyorum bu sebeple hiç yemiyorum
Evet canım, kekte yiyemiyorum.Belki vanilya bastırır tadını ama poğaçayada vanilya konulmaz ki, kek te yiyemezsin o zaman
Afiyet bal şeker olsun ablam.Süper oldu şimdi,,çaylarda hazır ellerine sağlık
22 tane poğaça yapan var kavga etmeyino poğaçalar benım@deynepnaz
KArnım çok aç benım olsun
Noruyun patik orerdim Efe uyandi cekirdek citlerizKocişle konuşuyorumsen nörünn ? Efe nasıl oldu ?
İlaç falan içirdin mi ?Noruyun patik orerdim Efe uyandi cekirdek citleriz
Sukur biraz daha iyi gece kotu olur gibi bu hastalikta
Krup oldu abla oksuruyor@leylmira efekuşun nesi var canım?
Yok bilincsiz ilac kullanmam ben canim dr yazarsa sadece onu kullanirim.İlaç falan içirdin mi ?
Özele faln gitttin mi diye merk ettimYok bilincsiz ilac kullanmam ben canim dr yazarsa sadece onu kullanirim.
Adacayi ile ihlamur kaynattim icirdim terliyor sk sk
Ozeli bulsam giderim ama burda sadece bir tane devlet hastanesi var ilcedeÖzele faln gitttin mi diye merk ettim
Yarışma için mi yaptınSelam kızlarsize 1 tepsi mayalı,1 tabak ta mayasız poğaça getirdim Gerçi bitti 1 tane kaldı ama olsun
Yok misafirler için yaptımYarışma için mi yaptın