- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
Sana da çok yakışır . Bayrağımızın yanınaNazar değmesin, maşallah maşallahçok yakışmış,profiline
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da çok yakışır . Bayrağımızın yanınaNazar değmesin, maşallah maşallahçok yakışmış,profiline
![]()
Olmaz ayıp, başka alternatif düşün, ben yapacağım dersinÇok yakıştı bitanem
Canım katılmak istiyorum tarifim hazırTarif yapana kadar biri yapyım demezse
Benim mutfak salı gününden beri üst komşudan su akıtıyor.Önce nereden olduğunu bulamadılar.Şimdide pahalı gelmiş tamir, adam mırın kırın ediyorMutfağımda tavandan akan bir gölet var
Fırın,bulaşık makinası çalışmıyor.Buzdolabını dışardan kablo ile çalıştırıyoruz.Sigortalar atıyor ...
Dün, bügün için yaparım diyordum ama durum gittikçe vakimleşiyor.Dolaptan akmaya başladı
O tamir olursa yapacağım inşaallah
Peki sizce benim tarifimde belli ,ben onu isteyene ben yapacağım dersem ayıp olur mu![]()
Ay çok kötü olmuş yaaaÇok yakıştı bitanem
Canım katılmak istiyorum tarifim hazırTarif yapana kadar biri yapyım demezse
Benim mutfak salı gününden beri üst komşudan su akıtıyor.Önce nereden olduğunu bulamadılar.Şimdide pahalı gelmiş tamir, adam mırın kırın ediyorMutfağımda tavandan akan bir gölet var
Fırın,bulaşık makinası çalışmıyor.Buzdolabını dışardan kablo ile çalıştırıyoruz.Sigortalar atıyor ...
Dün, bügün için yaparım diyordum ama durum gittikçe vakimleşiyor.Dolaptan akmaya başladı
O tamir olursa yapacağım inşaallah
Peki sizce benim tarifimde belli ,ben onu isteyene ben yapacağım dersem ayıp olur mu![]()
Kısmet, bende şans ne gezerSana da çok yakışır . Bayrağımızın yanına![]()
Siz şahit olun kimseye vermeyeyimOlmaz ayıp, başka alternatif düşün, ben yapacağım dersin![]()
aayyyy o lambadan da kaçak olur
Çok sıkıntılı ya allah korusun Inşallah biran önce düzelir sıkıntı... durum baya vahim duruyor.
Aynen canım çok zor durumdayımAy çok kötü olmuş yaaa
Bizimde banyo akıyordu . Üst kattakı komşuya okdr söyledık tınlamadı . Allahtan evimiz sigortalı yaptırdık .
Şu ana kadar çıkmadıysa yapacağın şey ve bu saatten sonra yapıcam dıye teklıf gelırse bence ayıp olmaz.
Sonuçta sen buranın yonetıcısı olabılırsın ama bızım gibi yarışmaya katılıyorsun .
İşte 2 gündür lambayı kullanmıyoruz canımaayyyy o lambadan da kaçak olurÇok sıkıntılı ya allah korusun
![]()
Sence kaç tane tarıf gelirAynen canım çok zor durumdayımEv benim değil ama olsun yazık günah
Yok canım kimsenin aklına gelmediO zaman tarif benim kimseye vermem
Aynen ben de sizin gibi bir üyeyim sadece bölüm ile ilgileniyorum
![]()
Kaçak nerdeymış ya ? Borumu patladı acaba ?İşte 2 gündür lambayı kullanmıyoruz canımLambadan su akıyor
Sadece benim değil karşı daireye ve benim alt daireye sıçradı
Nasıl olacak bilmiyorum![]()
Balkonda akmaya başlamış ve bildiğiniz saniyede bir lamba ve çevresinden su damlıyorInşallah biran önce düzelir sıkıntı... durum baya vahim duruyor.
Dün akşam bulmuşlarKaçak nerdeymış ya ? Borumu patladı acaba ?
Oğlum öyle olmasın inşaallah![]()
İnşaallahOlmaz olmaz merak etme