Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ay başlamadım canım tedaviye, gebelik olsa büyük sürpriz olur bana, fakat sanmıyorum. Gerçi gaybı Allah bilir, O ol dedikten sonra.
Sana, bana sarma yolla dedim. Bak yemek yaptım ama yoğurttan başka birşey yiyemedim.
Aklıma gelince yazayım dedim canım hamilelik düşünüyorsun ya doktorunla bu tansiyon durumlarını da konuşmalısın bebek ve senin sağlığın için önemli tansiyon inşallah anlık yemeklerden filandır kötü bşy çıkmaz altından ama ihmal etmemeni tavsiye ederim canım
Hafta sonu olmuyorum zaten,dün geldim ama çok kalmadım hemen çıktım zaten..
Sağol canısı,gideyimde alacakları var pazardan..
Cuma akşamıda kızçem ve eşi gelecek,pazwr günüde beraberce dönüyoruz,bebek için alışveriş yapılacak orada..
Hafta sonu olmuyorum zaten,dün geldim ama çok kalmadım hemen çıktım zaten..
Sağol canısı,gideyimde alacakları var pazardan..
Cuma akşamıda kızçem ve eşi gelecek,pazwr günüde beraberce dönüyoruz,bebek için alışveriş yapılacak orada..
Sen Manisadamiydin abla kizin Izmirde :)
Allah sag salim kavusmayi nasip etsin ne guzel heyecanlarr masallah
Yarin da evde esin bu aralar yogunsun demekki merak etmeyelim :)
Sen Manisadamiydin abla kizin Izmirde :)
Allah sag salim kavusmayi nasip etsin ne guzel heyecanlarr masallah
Yarin da evde esin bu aralar yogunsun demekki merak etmeyelim :)
Yok çok farklı yerleri söyledin,ben istanbul'dayım kızım başka bir ilde..
Sabahtan doktor randevumuz var hastaneye gideceğiz,herhalde işe gitmez öyle demişti..
Yok çok farklı yerleri söyledin,ben istanbul'dayım kızım başka bir ilde..
Sabahtan doktor randevumuz var hastaneye gideceğiz,herhalde işe gitmez öyle demişti..
Aklıma gelince yazayım dedim canım hamilelik düşünüyorsun ya doktorunla bu tansiyon durumlarını da konuşmalısın bebek ve senin sağlığın için önemli tansiyon inşallah anlık yemeklerden filandır kötü bşy çıkmaz altından ama ihmal etmemeni tavsiye ederim canım