Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
harbi ve pink hakiki çikolatalı pasta istiyorlar ben de diyet çikolatalı diyet pasta istiyorum Onlar yesinler göbeklerini tokuştursunlar
Çikolatalı pasta güzel değil ki zaten
Değil ki
Ayyyyy
harbi ve pink hakiki çikolatalı pasta istiyorlar ben de diyet çikolatalı diyet pasta istiyorum Onlar yesinler göbeklerini tokuştursunlar
Değil ki
Ayyyyy
Gelmem dememişti bence, gitti dediniz ben dedim ki döner sen ne dedin hatırlamıyorum kendisi ne dedi onu da hatırlamıyorum. Frekansa geçiş yaptık hayırlı olsun
Değil ki
Ayyyyy
Gelmem dememişti bence, gitti dediniz ben dedim ki döner sen ne dedin hatırlamıyorum kendisi ne dedi onu da hatırlamıyorum. Frekansa geçiş yaptık hayırlı olsun