- Emoji Skoru
- 13.002
- Puanlar
- 498
Begenmistim canm ellerine saglikk@evlaefe kız sen de ama vermişsin oyunu, vallahi utandırdınız beni yaaakendi poğaçalarınız yerine bana oy b verdiniz, çok teşekkür ederim ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begenmistim canm ellerine saglikk@evlaefe kız sen de ama vermişsin oyunu, vallahi utandırdınız beni yaaakendi poğaçalarınız yerine bana oy b verdiniz, çok teşekkür ederim ❤
Sarmalar olmaz canım kategorimiz poğaçalar@Nevreste Nevoşummm yaaa benim sarmalı olan poğaça fotoğrafını koysaydınız keşke, sunum hiç yok burada ki fotoğrafta![]()
Sen beni pek tanımıyorsun ondan bilmiyorsun ben nereleri geziyorum.Asıl oradan bağırsınlar ne işim var çarşıdaGordumm evetttt Nevrestecigimi
Gecenlerde bir tanidiklarimiz Antebe geldi onlara dedimki gezerken Nevresteee Nevrestee diyin belki karsilasirsinizTahmis Kahvecisinde Nevresteee demisler baskada dememisler
Yahu kadin 3 cocukla orda ne isi var carsida pazarda diyeydiniz dedim![]()
Hayır seni elemiştimIkinci aday bendim dimiitiraf et
Ama bende elendimHayır seni elemiştim
2. aday @yasminsay![]()
2. adayımda otlu poğaçaydı.Carsids pazarda gezmezmisinSen beni pek tanımıyorsun ondan bilmiyorsun ben nereleri geziyorum.Asıl oradan bağırsınlar ne işim var çarşıda![]()
Vay beee 2. Aday bile degilmisim sevilmedgim istenmedigim yarismada duramam ben diskalifiye et beniHayır seni elemiştim
2. aday @yasminsay![]()
Ben onu sunum için koymuştum ki Nevoşummm, tabak güzel görünsün diye. Bilseydim koymazdımSarmalar olmaz canım kategorimiz poğaçalar![]()
Sen, bana atıfta mı bulunuyorsun?Vay beee 2. Aday bile degilmisim sevilmedgim istenmedigim yarismada duramam ben diskalifiye et beni![]()
Nasil yanii anlamadimSen, bana atıfta mı bulunuyorsun?![]()
Üyelik tarihin tarifini eledi:)Ama bende elendim
Ben elemeyi yaparken, kendime oy kullanamayacağım ve poğaça yeseydim eğer neli yerdim diye düşünerek verdim.2. adayımda otlu poğaçaydı.
Ne işim var çarşıdaCarsids pazarda gezmezmisindemek kahveciye gidiyorsunnnnnn
![]()
![]()
Benim oyumun önemi yok seni isteyenler mutlaka vardırVay beee 2. Aday bile degilmisim sevilmedgim istenmedigim yarismada duramam ben diskalifiye et beni![]()
Henüz bildirim gitmedi@Sidelya95 hayirli olsun canimm![]()
Tatlı kategorisinde demiştim ya, yarışmadan çıkar beni diye nevoşa.Nasil yanii anlamadim![]()
Hep genç kullanıcı olmamın sebebi bu yani

Önümüzdeki kategoride tam tersi taktik uygulayacağımHep genç kullanıcı olmamın sebebi bu yani
O zaman yıllanmadan üyeliğim, yarışmalara katılmayayım ya da öyle bir kural konsun.![]()
Benim oyumda önemli değil sonucu etkilemez