Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla
Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla
Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..
Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..
Hah evet evet iste onlar o ask dolu tartoletler benimdi ve 8 10 oy alinca tum hevesim kacmisti gercekten.
Disarida yarim kilosu 20 25 liraya geliyor icinede 8 10 tane dusuyor. Evde bana maliyeti 20 lira felandi sanirim. Bir suru de cikmisti.
O zaman keramet kırmızı örtüdeYa ben uzun zamandır sunumlarda kullanmak için puanlı kırmızı örtü diktirmeyi düşünüyordum.Şimdi onu diktirirsem yanlış anlaşılabilir miBaşka renk mi bulayım