- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Yapın canım, dedikodumu siz yapın, feda olsun sizeNe yapalım senden başka çekiştirecek biri yokDedikoduda yapmayalım mı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapın canım, dedikodumu siz yapın, feda olsun sizeNe yapalım senden başka çekiştirecek biri yokDedikoduda yapmayalım mı
![]()
Zaten tadım yok iyice kaçtıNe güzel dedikodu yapacaktım
![]()
Sağol canımNe yapıyorsun
Ne zaman taşınacaksın
Seninde işin çoktur
![]()
Helal olsun suçlu da çıkardınbasina corap örürsen böyle arkandan konusur istesuclu sensin yani
![]()
Ama bak sende söylüyorsun o geçen yıldıgecen seneydi galiba nevosumbeceriksiz görümce demistin
![]()
Satışta üstüne kimseyi tanımıyorum![]()
Senin ki meslek hastalığı yanibosa satis elemanligi yapmadim![]()
Helal olsun suçlu da çıkardın
Ne Çorap örmüşüm acaba, sadece kaşını Gözünü oynatma diyorum![]()
Arada yine tembel Dediğin oluyor gerçi amaAma bak sende söylüyorsun o geçen yıldıBenim gelin kendini bayağı geliştirdi
![]()
Yapıyor ki diyorumnevos duydun demi sana hoppa demek istiyor![]()
Ama bak sende söylüyorsun o geçen yıldıBenim gelin kendini bayağı geliştirdi
![]()
Canım PinkomYapın canım, dedikodumu siz yapın, feda olsun size![]()
Yok beni su kesmez daha fazlası gerekiyorbenim icim sisti bile su,mu icip gelsek sindirmek icin![]()
kız benm kv de bende. Poğaçaların kokusunu mu aldılar nekv ler bendeydi ,gittiler ,
oglum sut disini dusurdu ,yenisi cikinca dis bugdayi usterim diye tutturdu![]()
bugun ufak bi kutlama yaptik mecbur :)
15-20 gune cikicaz insh, binanin elektrik isleri tamamlanmadigi icin net tarih verilmiyor ,sozde bu hafta bitiyordu . aynen canim is cok ya
ha bu arada gorsellerde bi kek gordum cok sevimli bisey :)) tarif yok ama,
evde denemeye karar verdim, tutarsa katilicam insh![]()
Senin ki meslek hastalığı yani![]()
Hiç kek yaptın mı? onla da katılayım olmadı yapar resmi yollarsıngörüyorum nasil gelistirdigini hep oturdugu yerde pozlari varkeyften baska bisey yapti yok
benim yaptim yemeklerle yarismaya katiliyor![]()
Hep ortalığı karıştırıp kayboluyorsungercekleri dediydim ben nevosum![]()
Yok canım olur mu neler neler yapıyor hatta gözüme sokmak için konuları bana açtırıyorgörüyorum nasil gelistirdigini hep oturdugu yerde pozlari varkeyften baska bisey yapti yok
benim yaptim yemeklerle yarismaya katiliyor![]()
Kendimi çok Şanslı hissediyorum seni tanıdığım içinyani birde sizden üstüne para istemedime sükür edinbenim gibi arkadas bulamazssiniz
![]()
Yapıyor ki diyorum
Herkese mavi boncuk dağıtıyor![]()