Matmazel'im yapan olursa hemen konuyu iptal ederiz sen merak etmeyesyeni bir fırın aldık inşallah evimize bir gelsin yapıcam yarışmaya katılıcam o zamana kadar aklımdaki pohacayı yapanı aldığımız yeni fırında pişiririm haberiniz ola![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Matmazel'im yapan olursa hemen konuyu iptal ederiz sen merak etmeyesyeni bir fırın aldık inşallah evimize bir gelsin yapıcam yarışmaya katılıcam o zamana kadar aklımdaki pohacayı yapanı aldığımız yeni fırında pişiririm haberiniz ola![]()
Tamam siz birbirinize verin başkasından istemeyin..Hep bebem istio ozrlden taciz ediy beni
![]()
cimcime duygularımla oyniyii, kandiriyii benii
sen tuyo ver hangini yapcanı biz yapmayızyesyeni bir fırın aldık inşallah evimize bir gelsin yapıcam yarışmaya katılıcam o zamana kadar aklımdaki pohacayı yapanı aldığımız yeni fırında pişiririm haberiniz ola![]()
Ben kulaklarını çekerimcimcime duygularımla oyniyii, kandiriyii benii![]()
![]()
![]()
![]()
bana nevoşu kandırdım sende bana oy ver diyen sen değil miydinnHep bebem istio ozrlden taciz ediy beni
![]()
sana havale ediyom ablaa .. ÜhüüüBen kulaklarını çekerim![]()
Cimcime çok yaramaz sen ona uymabana nevoşu kandırdım sende bana oy ver diyen sen değil miydinn![]()
nallçaakkk
Tamam bebeğim ben onunla ilgilenirimsana havale ediyom ablaa .. Ühüüü![]()
Matmazel'im yapan olursa hemen konuyu iptal ederiz sen merak etme![]()
sen tuyo ver hangini yapcanı biz yapmayız![]()
![]()
çok canını yakma arkideşimin amaCimcime çok yaramaz sen ona uymaBen de hemen satış yapıyorum
Tamam bebeğim ben onunla ilgilenirim![]()
ben dedim diyeceğimi nevrestem.... kk nın en tehditgar üyesi smileyi
vay uyanığa bak sen![]()
çok canını yakma arkideşimin ama
![]()
![]()
Corc ne yaparsa ,ben karışmayacağımçok canını yakma arkideşimin ama
![]()
![]()
çok fena bakıo ablaaa.. Bu cimcimeyi yir wallaaCorc ne yaparsa ,ben karışmayacağım
CORC ile tanıştırayım![]()
![]()
Corc ne yaparsa ,ben karışmayacağım
CORC ile tanıştırayım![]()
![]()
hain planlarım vardı cimcime için ama corc çok fena bakıo kıyamadımbu uğurda şu saray soyluluğumdan bile vazgeçerim...![]()
canım bnce katılmayı duşunuyosan erkenden aç konunu..bu uğurda şu saray soyluluğumdan bile vazgeçerim...![]()
Corc'a verdim gittiçok fena bakıo ablaaa.. Bu cimcimeyi yir wallaa![]()
ben vazgeçtimm karişme arkadaşımaaa![]()
canım bnce katılmayı duşunuyosan erkenden aç konunu..
bennuryolu nun poğaçasını yapcaktım son anda vazgeçtşm bi baktım ki nur açmış konuyu mesela ..