Evet Mune
lütfen kullan...
Hatta bence hepiniz kullanın... KazenOokypete
Ve diğerleri....
Düşünsenize öğrenciler sınıf günü düzenliyor sınıf başkanı eşliğinde
Ama öğretmen katılmıyor
Bu bir eğlence
Kimin kaç oy aldığının ne önemi var ki
Şahsım adına söyliyeyim birinci poğaçayı ilk misafirime ikram edicem....demektir ki çok övgü alıcam...bu bile ödül bana
Evet Mune
lütfen kullan...
Hatta bence hepiniz kullanın... KazenOokypete
Ve diğerleri....
Düşünsenize öğrenciler sınıf günü düzenliyor sınıf başkanı eşliğinde
Ama öğretmen katılmıyor
Bu bir eğlence
Kimin kaç oy aldığının ne önemi var ki
Şahsım adına söyliyeyim birinci poğaçayı ilk misafirime ikram edicem....demektir ki çok övgü alıcam...bu bile ödül bana
Ben de çok zorlanmıştım :)
Korkma,resimlere bakmaya başla
Sonrası çorap söküğü gibi...
Ama aç bakmamanı tavsiye ederim yoksa butonları tırmalıyorsun
Bu da bu da bu daaaa
Ben de çok zorlanmıştım :)
Korkma,resimlere bakmaya başla
Sonrası çorap söküğü gibi...
Ama aç bakmamanı tavsiye ederim yoksa butonları tırmalıyorsun
Bu da bu da bu daaaa
Bak o kadar diyorsunuz oy kullan diye çok güzelde, hani niye ikram etmediniz
Mune abla poğaçalarımdan ye diyen olmadı burda ağzımızın suyu akıyor bakmakla kalıyoruz, ay bunlar fırından ilk çıktığında nasılda güzel kokmuşlardır
Sokmayın beni yemek görsellerine, canım çekiyor Derya kuzusu bunlaaaaaarrrr yemede yanında yatttt
Mune abla poğaçalarımdan ye diyen olmadı burda ağzımızın suyu akıyor bakmakla kalıyoruz, ay bunlar fırından ilk çıktığında nasılda güzel kokmuşlardır
Sokmayın beni yemek görsellerine, canım çekiyor Derya kuzusu bunlaaaaaarrrr yemede yanında yatttt
ben tam kahvaltıda yaptımm valla munem patatesli olanlara bayılıyorumm böreğin patateslisini poğaçanın patateslisini.. ayy şimdi düşündümde ıspanaklı vede kıymalıyıda seviyorum.. bennn.. ayy napcam ben bu kilolarımııı..
ben tam kahvaltıda yaptımm valla munem patatesli olanlara bayılıyorumm böreğin patateslisini poğaçanın patateslisini.. ayy şimdi düşündümde ıspanaklı vede kıymalıyıda seviyorum.. bennn.. ayy napcam ben bu kilolarımııı..
Bende hepsini severim, patatesli, ıspanaklı, kıymalı fark etmiyor, sen kilo alma diye ben fedakarlık yaparım, sen pişir ben yerim
Kilo alırım diye korkup yemeyenler, hertürlü kek, poğaça, pasta, tatlı, börek, et, sebze yemekleriniz kabul edilir, itinayla yer tadını tarif ederim
Bende hepsini severim, patatesli, ıspanaklı, kıymalı fark etmiyor, sen kilo alma diye ben fedakarlık yaparım, sen pişir ben yerim
Kilo alırım diye korkup yemeyenler, hertürlü kek, poğaça, pasta, tatlı, börek, et, sebze yemekleriniz kabul edilir, itinayla yer tadını tarif ederim