- Emoji Skoru
- 60.953
- Puanlar
- 898
yemek dısında yok iştahım. yemek yerken ayı gibi yıyorumçok iştahın yokmuş zaten almazsın bence o kadar ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemek dısında yok iştahım. yemek yerken ayı gibi yıyorumçok iştahın yokmuş zaten almazsın bence o kadar ya![]()
sözümü geri aldım o zamanyemek dısında yok iştahım. yemek yerken ayı gibi yıyorum![]()
sözümü geri aldım o zamanayı gibi yiyen ayı gibi olur diyollaaa
![]()
bende ne yapmayı ne de yemeyi severimBayılıyorum yapmaya yemeye![]()
dua mı beddua mı belli değil ama iyi niyetinden şüphe etmeyerekten amin diyorum şekerim
allah inşallah sana da nasip etsın ayı gibi yıyecegın zamanları![]()
ben de başkalarının yaptıkları severım. onlar yapsın ben yıyeyımbende ne yapmayı ne de yemeyi severim![]()
allah biliyor ne nıyetle oldugunudua mı beddua mı belli değil ama iyi niyetinden şüphe etmeyerekten amin diyorum şekerim![]()
hem tembel hem uyanıkben de başkalarının yaptıkları severım. onlar yapsın ben yıyeyım![]()
önemli olan niyet tabiallah biliyor ne nıyetle oldugunu![]()
@nuryolu sen niye beni görmezden geliyon bakim![]()
Beyaz un tercih etmiyorum kepekli en iyisi
Az önce doğum günü pastası yedim o birşey yapmıyor![]()
tembellik benden sorulur. tam bır kualayımdırhem tembel hem uyanık
önemli olan niyet tabi![]()
bende sandım ki nuryolum beni terk etti,hevesini alıp sümüklü selpak gibim kenara attııııkiz seni gormezden gelmek.mumkun mu ?
cocuklari doyurup bi taraftan muhabbeti takip etmeye calisiyom . canimsin
terlik muhabbetinde gul gul oldum
ee nassin harbim :***
tembellik benden sorulur. tam bır kualayımdır![]()
![]()
Hayırlısı olsun. .
İyi olan kazansın canım. .
Diskalifiye olan kim?
Evetbilmiyirum ki canim.tanimiyorum arkadasi. o kadar emekten sonra gitmesi uzucu![]()
bende sandım ki nuryolum beni terk etti,hevesini alıp sümüklü selpak gibim kenara attıııı
iyiyim tatlımm sen nasılsınnn,minnakları öp harbi teyzeleri yerine![]()
canım benm yaaa tatlı dilli güzel yürekli nuryolummmAllah iyiligini versin ya![]()
seni terkeden ölsünnn
bende iiyim tesekkurler, ev topluyorum yavas yavas,1 aya tasinicam insh .
operim teyzesi. onlarda oper :***