- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakar bu becereksiz nevos sonra da çene yapar sizin için uğraştım diyeOna ceza verelim bize poğaça yapsın
Bu ceza bize mi ona mı ondan emin değilim![]()
yalan evin yıkılsınlen konu bana acıldı kım benı atacakmıs bu topıkten?
az onceKazen aradı tolinciğim yenı kategorımız pogacalar sende katıl kesın 1. olursun sen cok yeteneklısın bu konularda didi bende düşünmem lazım didim
![]()
Aferin yavru kuşum gel öpem seni![]()
![]()
bana da sordular , harbi bilir didim
![]()
![]()
sevgılım gene nerelere kayboldu kımbılır ya aksamdan berı aramadı agzını burnunu mıncırcam onunSevgiline cocuuum sevgiline
Ayrica ben t9 kullanmiyomkıme dıycen len t9 mağduru![]()
kıskanma kızaaammm sana demedı dıyeYakar bu becereksiz nevos sonra da çene yapar sizin için uğraştım diye
yalan evin yıkılsınbide etiket yapmış
Aferin yavru kuşum gel öpem seni![]()
Kim ben ni polemik çıkarıcıKİBliyorum ne kadaaan ayıp, ne kadaaaaan polemik çıkarıcı bir üyeisminde bile trap geçiyor, tuzak dolu bir üye
![]()
hele hele pampama bak kültürlü hatunun halı bır baska oluyor conemAyrica ben t9 kullanmiyomoyle turkce katliami yapamiyorum , gozel yaziom güzel yaziyor. Kardesim cahil degilim ben sadece siveli gonusmayi seviom napag
Gittim de konu kapanmışKim ben ni polemik çıkarıcı
Sen hiç siyaset topiğine gitmedin sanırım![]()
sevgılım gene nerelere kayboldu kımbılır ya aksamdan berı aramadı agzını burnunu mıncırcam onun![]()
Heee çok kiskandimkıskanma kızaaammm sana demedı dıye![]()
Kizzzzz telefonumun sarji bitti,şarjaleti de dükkanda kalmisMsjlarma baksan diom![]()
o siyasette degıl bdv de banlanıyo ban puanı benımkınden cokGittim de konu kapanmışRuh sağlığım için uzak durmaya çalışıyorum. Şu sıcak günlerde bir cinnet her şeye yeter
![]()
AhhahahaDeli ya erkek milleti bos birakilmaya gelmz kizm. Bir anda adamin kolunds şişme bebek buluverirsin![]()
hele hele pampama bak kültürlü hatunun halı bır baska oluyor conem![]()
Sondan 1.ligi kasdetmis olmasınlen konu bana acıldı kım benı atacakmıs bu topıkten?
az onceKazen aradı tolinciğim yenı kategorımız pogacalar sende katıl kesın 1. olursun sen cok yeteneklısın bu konularda didi bende düşünmem lazım didim
![]()
Heee çok kiskandimnapiyon kız görüşemiyoruz nasil gidiyo bakim manitacilik isleri
Kizzzzz telefonumun sarji bitti,şarjaleti de dükkanda kalmis![]()
Sen yap yolla ben yerimsonrasında pogacaları sen yıyceksen olur yaparım![]()
o şişme kadını oldümem ucu sivri bir iğneye bakarDeli ya erkek milleti bos birakilmaya gelmz kizm. Bir anda adamin kolunds şişme bebek buluverirsin![]()
napayım beya ugrasıyoz ıste yuvarlanıp gıdıyom sen napıon doktor ne didi?Heee çok kiskandimnapiyon kız görüşemiyoruz nasil gidiyo bakim manitacilik isleri
Kizzzzz telefonumun sarji bitti,şarjaleti de dükkanda kalmis![]()
çikita muzcu seniiiiiiiTabi gizim ne sandin sen benikultur fiskiriyor her tarafmdan
![]()
Merak ettim kız önemli bisey miydi? Yoksa hamile miyimTamam yarn bak