- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
İkizlerim kızlarım var çok meraklılar mutfağateşekkür ederiz canım
İnşaallah
Kızın var mı?Kaç yaşında![]()
ay mash,ikizler bide

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizlerim kızlarım var çok meraklılar mutfağateşekkür ederiz canım
İnşaallah
Kızın var mı?Kaç yaşında![]()
Sağol canımay mash,ikizler bideAllah bagislasin ins. benim kiz 1 bucuk oldu, su an sadece dagitmakla ilgileniyor:)
Sağol canım
Oyyy maşaallahen tatlı zamanları
Allah kolaylık versin
![]()
rahim filminden korkma ben çektirdim rahat ol kasma o zzaman rahat atlatırsınDaha gitmedim canim ilaç bittikten sonra. Rahim filmi çekilecek çok tırsıyorum![]()
yaa gerçekten mi? anestezi almadan çektirdin sanırım?rahim filminden korkma ben çektirdim rahat ol kasma o zzaman rahat atlatırsın
ya bende yasmin kullanıyorum ama kanamam oldu 17.günde![]()
hımm bende patatesciyimmTamam o zaman patatesliler bana gelsin gerisi size![]()
1 tarifimizde geldiKONU AÇILMIŞ ve 35 sayfada yazılmışş bu ne hızzz.. hadi bakalım güzel tarifler gelsinn..![]()
O zaman şöyle yapalım, sen patatesli poğaçayı yap, metroya git, makiniste ver ben bizim durakta alırımhımm bende patatesciyimm![]()
Sana katılıyorum
Pinko hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunO zaman şöyle yapalım, sen patatesli poğaçayı yap, metroya git, makiniste ver ben bizim durakta alırım
Nasıl fikir?![]()
anında pakeliyeyimki sıcaklığı gitmesinn iyi fikir ne makinisti ayol vereyim kargoya anında evinde sende yanında çay içerken çekersin resmini atarsın buraya .. hımm bu nasıl fikirr...O zaman şöyle yapalım, sen patatesli poğaçayı yap, metroya git, makiniste ver ben bizim durakta alırım
Nasıl fikir?![]()
Şansımı deniyorum Nevoş, elbet biri tamam istediğin poğaça olsun deyip yollayacakPinko hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun![]()
utanma hayatımmUtandim, sagoll canimmm
![]()
ben yollarım yavruuu..Şansımı deniyorum Nevoş, elbet biri tamam istediğin poğaça olsun deyip yollayacak![]()
Kakao'cum ben senin yerine cevap vereyimanında pakeliyeyimki sıcaklığı gitmesinn iyi fikir ne makinisti ayol vereyim kargoya anında evinde sende yanında çay içerken çekersin resmini atarsın buraya .. hımm bu nasıl fikirr...![]()
Kargo 1 gün sonra getirir makinist 10 dk sonraanında pakeliyeyimki sıcaklığı gitmesinn iyi fikir ne makinisti ayol vereyim kargoya anında evinde sende yanında çay içerken çekersin resmini atarsın buraya .. hımm bu nasıl fikirr...![]()
Şansımı deniyorum Nevoş, elbet biri tamam istediğin poğaça olsun deyip yollayacak![]()