Haklısın bir sürü iş çıkıyorAynen cnm gelıncede ısler bıtmıyor![]()

Valizleri boşalttım temizlik yapmam gerekiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın bir sürü iş çıkıyorAynen cnm gelıncede ısler bıtmıyor![]()
Selam canım.Kızlaradra gorunmuyor nerelerde bılen varmı?
beğenmez olurmuyum canım sohbet etmeye denk gelemiyoruzki bir türlü..Ben de begnmion mu![]()
ne olcak döktürmüşş bu beniii..O pogaca ne oyle![]()
hoş geldinn..Haklısın bir sürü iş çıkıyor
Valizleri boşalttım temizlik yapmam gerekiyor![]()
inşallah canımm ederiz bol bol sohbettt..yeteki sağlık olsunn..Canım havalar soğuyunca evlere kapanacağızO zaman sohbetlere devam ederiz
Her yaz böyle oluyor![]()
Evet canım bugün eve döndüm![]()
Hoşbulduk canımhoş geldinn..![]()
İnşaallah canıminşallah canımm ederiz bol bol sohbettt..yeteki sağlık olsunn..![]()
Hoşbulduk canımhoş geldin evine canım
yarışma katılım süresi geçen sefere nazaran daha mı uzun oldu yoksa bana mı öyle geliyor?
daha oylamaya 10,sonuca 7 gün var![]()
Benmde yenı bıttı bır haftadırHaklısın bir sürü iş çıkıyor
Valizleri boşalttım temizlik yapmam gerekiyor![]()
Mısafır varken zor tabı cnmSelam canım.Şehirdışından misafirlerimiz var.Onları gezdiriyoruz,sohbet muhabbet derken uzak kaldım biraz.Ama yakında yine buralarda olurum.
Çok teşekkür ederim ilgin için.
![]()
Ellerine sağlık canım şahane olmuşKızlar buda aynı pogaca hamurundan katmer pogaca denedım yalnız bıraz daha kucuk yapsaymısım eyıymısEki Görüntüle 1605339
Ellerine sağlık canımBenmde yenı bıttı bır haftadır
Kıslıklara basladım yavastan![]()
Yok canım yapamam.Mısafır varken zor tabı cnm
Bıze pogacada mı yapamazsın yanı bu kategorı![]()
Hadi ya kaldı mı Nevoş.Yok canım olur mu öyle şey daha bir sürü poğaça tarifi ve şekli var![]()
Bana sakın yapma dedilerHadi ya kaldı mı Nevoş.Hadi o zaman yap da görelim.
![]()
Niye yapma desinler yap gitsin.Bana sakın yapma dedilerAma sana yap diyorlar sende tarif yok diyorsun
Tarif var
Hatta zorlasak 10 -15 tarif daha çıkar
![]()
Sakın yapma dediler Adra'cımNiye yapma desinler yap gitsin.Ben şimdi bu kadar güzel poğaça arasında Boğaz Köprüsü şeklinde poğaça yapsam anca kurtarır.
Hiç gerek yok.
![]()